2777
2789

پسر من ده ماهش بود دنبال سرم راه میفتاد مامان مامان میکرد خیلی کیوت بود ولی بعد از یه سالگی رشد کلامیش کند شد و تا دوسالگی به ندرت یه وقتایی که میترسید یه مامان از دهنش درمیومد ولی همونو هم بعد از دو سالگی دیگه نگفت هجده ماهش بود که فهمیدم اختلال داره و درمانشو شروع کردم از سه سالگی گفتار درمانی رو بردم یاد گرفت جمله های بلند بگه اول دو کلمه ای بعد سه تا پنج کلمه ولی مقاومت خاصی دربرابر مامان داشت یعنی مامان گفتن این بچه برام شده بود حسرت یادمه یه سخنرانی دیدم طرف میگفت یه بچه میگه مامان مامان مامانش میگه مامانو یامان یه مادر هم برای اینکه بچش مامان بگه کلی گفتاردرمانی میبره حرفای این آدمو من با گوشت و پوست و استخونم عمیقا حس میکردم میگفتم یعنی یه روز میشه بچه منم آویزون بشه بگه مامان مامان کلافم کنه تا با بیچارگی نزدیک چهارسالگی بود بلخره مامانو ازش گرفتم پسرم رنگارنگ و نوشابه خیلی دوست داشت نوشابه رو یه ذره میریختم تو استکان میگفتم بگو مامان نوشابه بده تا مامانو نمیگفت نمیدادم یا با رنگارنگ همینطور تا بلاخره یاد گرفت مامان بگه الان گاهی کلافم میکنه از تو اتاقش داد میزنه مامی مامی به مامان هم میگه مامی کلافم میکنه باز یادم میفته به اون روزا میگم خدا رو شکر

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالش هست تشخیص چه اختلالی براشداده بودن

الان هشت سال علایم اتیسم داشت ولی تشخیص قطعی نگرفت میگفتن اختلال یکپارچگی حسی داره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
الان هشت سال علایم اتیسم داشت ولی تشخیص قطعی نگرفت میگفتن اختلال یکپارچگی حسی داره

دارو هم میدی 

پسر من بیش فعالی داره کاردرمانی رفتاردرمانی شش سالش شد بردم فقط کلک پول بود خودم می اومدم باهاش کار میکردم تو خونه

خواهر زاده منم اینجور بود الان مردی شده برا خودش

واقعا؟الان زندگیش چطوره خوب از پس خودش برمیاد شغل تحصیل اینا موفقه؟