2777
2789
هرکسی به غیراز خودتو همسرت و بچت وارد خونتون بشه میشه مهمان صاحبخانه هم الان مهمان شماست

شما نمیخواد به من نشون بدی اینچیزارو!!! 

یه بار میگی اومدی نی نی سایت 

یه بار میگی مهمان!! 

مگه تاپیک من در مورد این بود؟؟ 

چرا ابنقد حاشیه میری!! 

یعنی مهمون میاد خونه شما تا دینش میشینی پیششون!!!. دیگه از جات بلند نمیشی بری آشپزخونه ای جیزی!! 

خب یه پیرزن پیرمردن،،غریبه هستن،،، نیم ساعت نشستم پیششون سینی چای رو برداشتم اومدم آشپزخونه دیگه!!! 

الان جی میگی شما؟؟ حرفت چیه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما نمیخواد به من نشون بدی اینچیزارو!!! یه بار میگی اومدی نی نی سایت یه بار میگی مهمان!! مگه تاپیک م ...

دوتا لیوان اب بخور تا اروم بشی برو پیاممو بخون ببین کجای حرفم بد بود که اینجوری داری کلی حرف میزنی

ای بابا  دلت  خوشه  مادرشوهر من   ساعت  ۷  بری خونش  میگه  دیگه   وقت شام  گذاشتن  گذشته      هیچی نمیزاره  جلوت  تا پاشی بری    این  که صاحب خونه است    همون پذیرایی هم کردی بسته 

چقدر دلت پره

عزیزم والا شما از اون دسته آدمایی که غیر مستقیم هرچی میخوای میگی بعد میگی دلت پره 

خب یه جور میگی انگار من دارم دروغ میگم،میخوای مچ منو بگیری ،، خب چه دلیل داره دروغ بگم؟ 

یا اینکه خب شما مهمون داری بلند نمیشی بری تو آشپزخونه؟ 

یا مثلا مهمون داشته باشم دیگه نمیشه برم تو گوشی؟؟. اصلا ربطیش رو نمیفهمم 

کاش به جای این حرفا شما هم مثل بقیه یه نظر می‌دادید که به تاپیک ربط داشته باشه به دردم بخوره 

عزیزم والا شما از اون دسته آدمایی که غیر مستقیم هرچی میخوای میگی بعد میگی دلت پره خب یه جور میگی انگ ...

اسی جان یه صلوات بفرست و بیخیال شو گلم اون بنده خدام که چیزی نگفت بیا ببرمت یه تاپیک ببین قیامته اون وقت این حرفا از سرت میوفته

عزیزم والا شما از اون دسته آدمایی که غیر مستقیم هرچی میخوای میگی بعد میگی دلت پره خب یه جور میگی انگ ...

نظرمو اول دادم برو ببین 

برام سوال بود

فقط همینو بگم و دیگه جوابتو نمیدم 

من حرف بدی نزدم 

هرجور جور دوست داری فکر کن. 

گووووود ناااایت

نظرمو اول دادم برو ببین برام سوال بودفقط همینو بگم و دیگه جوابتو نمیدم من حرف بدی نزدم هرجور جور دو ...

راست میگی 

ببخشید 🙏اگه ناراحت شدی🌹

من یه ذره فکرم مشغول بود هی تو فکر این بودم چیکار کنم،،، 

فکر کردم منظورتون اینه دارم مثلا دروغ میگم،،،