یاسمینا۷۳ مدیر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 9314 عنوان خانوما نصاب و صاحبخونه قرار بوده غروب بیان کارشون طول کشید الان اومدن شام نزاشتم چیمار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 59 پست برای صاحبخونه و زنش که اومدن غذا سفارش بدم؟؟ 1404/09/02 | 17:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمینا۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 9314 استارتر مهمون تو خونت نشسته اومدی نی نی سایت الان مچ گیریه؟؟؟چی میگی شما ؟ الان نمیتونی راهنمایی کنی حرف هم نزن!!! مهمون کیه!!! صاحبخونه و زنش نشستن براشون میوه و اینا بردم،،،،،، منم یه کم نشستم روم نشد اومدم تو آشپزخونه با گوشی خودمو مشغول کردم
یاسمینا۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 9314 هنوز که اول شب یه شام مختصر بزار نمیخواد خیلی خودتو اذیت کنی دعوتی که نبودن میگم بزارم نزارم!! اخه چیکار کنم گفتم سفارش بدم بهتره،،، چی بزارم الان اخه خودمم تنهام با دخترم
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 29023 خود صاحبخونه داره زنگ میزنه،،،، قرار بوده بعدظهر بیاد خیرندیده کردش ساعت 6 و 7!! منم همسرم خونه نیست ... یک تعارف از سر احترام بزن اما خیلی سفت و محکم نباشهالبته باز بستگی به رابطه تون با صاحبخونه داره نصاب چی؟
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 6166 الان مچ گیریه؟؟؟چی میگی شما ؟ الان نمیتونی راهنمایی کنی حرف هم نزن!!! مهمون کیه!!! صاحبخونه و زنش نش ... 😂😂😂😂😂😂وااااای
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 29023 الان مچ گیریه؟؟؟چی میگی شما ؟ الان نمیتونی راهنمایی کنی حرف هم نزن!!! مهمون کیه!!! صاحبخونه و زنش نش ... یک چایی بریز برو پیششون بشین باهاشون صحبت کن با لبخند از هر دری حرف بزن دیگه زشته مهمون تو خونت هست اومدی اینجا
یاسمینا۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 9314 یک تعارف از سر احترام بزن اما خیلی سفت و محکم نباشهالبته باز بستگی به رابطه تون با صاحبخونه داره نصا ... والا من دومین باره میبینمشون،،، رابطه خاصی نداریم! دومین باره همو میبینیم اومده کمددیواری بزنه برای خونه اشالان بلند شدم اومدم آشپزخونه چی بگم؟؟ بوم غذا براتون سفارش بدم؟
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 6166 الان مچ گیریه؟؟؟چی میگی شما ؟ الان نمیتونی راهنمایی کنی حرف هم نزن!!! مهمون کیه!!! صاحبخونه و زنش نش ... هرکسی به غیراز خودتو همسرت و بچت وارد خونتون بشه میشه مهمان صاحبخانه هم الان مهمان شماست
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 7841 اره عزیزم برو تدارک شام ببین سفره از این سر تا اون سر😐ول کن بابا همون چایی و خرما میوه که بردی بسشونه هنوز شیشم نشده شام کی میخوره الان؟؟دیرم شد برن خونه خودشون نصاب برا چیه؟؟
یاسمینا۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 9314 😂😂😂😂😂😂وااااای خدایی چیش خنده داره،،، خب چه حرفی دارم من بزنم،،، خب نیم ساعت نشستم حرف زدم دیگه دوساعته اینجان،، چی بگم دیگه نشستن تخمه میخورن،،تخمه کدو و بادوم زمینی بردم براشون ،
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 29023 والا من دومین باره میبینمشون،،، رابطه خاصی نداریم! دومین باره همو میبینیم اومده کمددیواری بزنه برای ... نه ساعت حدودای نه و نیم صبر کن ببین اگر کارشون تموم نشد بگو من شام تشریف داشته باشین ببین چی میگن نصب کمد دیواری که حداقل یک روز تمام زمان میبره
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 7841 والا من دومین باره میبینمشون،،، رابطه خاصی نداریم! دومین باره همو میبینیم اومده کمددیواری بزنه برای ... رابطه خاصی ندارین و به فکر شامی براشون😑برا خونه خودشون میزنن خودتو درگیر نکن
گلابتون1982 عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 601 والا من دومین باره میبینمشون،،، رابطه خاصی نداریم! دومین باره همو میبینیم اومده کمددیواری بزنه برای ... الان زوده غذاسفارش بدی یکی دو ساعت دیگه اگه نرفتن سفارش بده