امشب بریم خونه ی علی ببینیم چه خبره؟امشب بریم بگیم مادر اومدیم عیادت مادر…روز که میشد بی بی اصلا به روی خودشم نمی آورد…الا این روزای آخر که دیگه بی بی نمیتونست…اما شب که میشد،همه میخوابیدن،تازه درد مادر شروع میشد….شب این جوری میگذشت…
گوش بده یه چی بگم…دیدی یه بار دعوا تو بیرون از خونه میشه…یکی میاد میگه بچه ها بیاید بریم تو خونه…نگاه نکنید…اما یه بار هست دعوا میاد تو خونه…یه هو زینب صدا زد بابا در رو وا کردند… بمیرم برا علی…بمیرم برا علی….جلو چشمای زهرا دستاشو بستن…. آی دستای آقا رو بستن…چهل تا مرد دارن میکِشن علی رو…بُدو بُدو آمد جلو…دست انداخت تو کمر علی…نمیذارم ببریدش…هر چی کشیدن دیدن نه! بی بی دستو رها نمیکنه…….نانجیب صدا زد دست زهرا رو جدا کنید از علی…..
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قبول باشه عزیزم الهی که حضرت زهرا قبول کنه ازتون التماس دعا، خیلی گرفتارم
الهی خانوم زهرا خودش بهتون نظر کنه ، خانوم جان مارو دست خالی بر نگردون، خانوم جان استارتر عزیز که بانی این روضه مجازی بودن و دلهای ما رو روانه بقیع کردن رو حاجت روا کن به جان محسنت قسمت میدیم خانوم جان دست مارو بگیر