2777
2789
عنوان

🖤بفرمایید مجلس روضه مادر🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 26 پست

نمیتونم اصلا در خونه مونو باز کنم

دست جمعی زدن به کی آخه اعتراض کنم

حق بده اگه من گله از همه حجاز کنم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشق یعنی انتظار منتظر ، سینه ای مجروح از مسمار در 😭

مظلومتر از فاطمه مظلوم نداریم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

عشق یعنی ذکر ناموس خدا ، یا علی گفتن به زیر دست و پا 😭😭🖤

یا فاطمه الزهرا خانوم جان نظری به ما کن 

خانوم جان دست منه رو سیاه رو هم بگیر 

خانوم جان دستای ما رو خالی برنگردون🖤😭

مظلومتر از فاطمه مظلوم نداریم

نمیدونی چقدر ثواب کردی استارتر الهی خانوم جان دستتون رو بگیره 

من هر سال خونه ام مجلس روضه حضرت زهرا رو داشتم امسال نتونستم و با این تاپیک حال و هوای روضه رو آوردی به خونمون ، الهی حاجت روا بشید ♥️ 

نمیدونی چقدر ثواب کردی استارتر الهی خانوم جان دستتون رو بگیره من هر سال خونه ام مجلس روضه حضرت زهرا ...

قبول باشه عزیزم 

الهی که حضرت زهرا قبول کنه ازتون 

التماس دعا، خیلی گرفتارم 

قبول باشه عزیزم الهی که حضرت زهرا قبول کنه ازتون التماس دعا، خیلی گرفتارم

الهی خانوم زهرا خودش بهتون نظر کنه ، خانوم جان مارو دست خالی بر نگردون، خانوم جان استارتر عزیز که بانی این روضه مجازی بودن و دلهای ما رو روانه بقیع کردن رو حاجت روا کن به جان محسنت قسمت میدیم خانوم جان دست مارو بگیر

الهی خانوم زهرا خودش بهتون نظر کنه ، خانوم جان مارو دست خالی بر نگردون، خانوم جان استارتر عزیز که با ...

زنده باشی عزیزم.

الهی حاجت روا باشی 🌷