2777
2789
عنوان

🖤بفرمایید مجلس روضه مادر🖤

142 بازدید | 26 پست

امشب بریم خونه ی علی ببینیم چه خبره؟امشب بریم بگیم مادر اومدیم عیادت مادر…روز که میشد بی بی اصلا به روی خودشم نمی آورد…الا این روزای آخر که دیگه بی بی نمیتونست…اما شب که میشد،همه میخوابیدن،تازه درد مادر شروع میشد….شب این جوری میگذشت…

گوش بده یه چی بگم…دیدی یه بار دعوا تو بیرون از خونه میشه…یکی میاد میگه بچه ها بیاید بریم تو خونه…نگاه نکنید…اما یه بار هست دعوا میاد تو خونه…یه هو زینب صدا زد بابا در رو وا کردند… بمیرم برا علی…بمیرم برا علی….جلو چشمای زهرا دستاشو بستن…. آی دستای آقا رو بستن…چهل تا مرد دارن میکِشن علی رو…بُدو بُدو  آمد جلو…دست انداخت تو کمر علی…نمیذارم ببریدش…هر چی کشیدن دیدن نه! بی بی  دستو رها نمیکنه…….نانجیب صدا زد دست زهرا رو جدا کنید از علی…..

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی سرت داد کشید به اون صدا لعنت

حسن از خواب پرید به کوچه ها لعنت

فضه فریاد کشید به میخ در لعنت

به رد چکمه چهل نفر لعنت

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بمون بمون بمون فقط

آره پهلو شکست به اون لگد لعنت

دست و بازوت شکست به چشم بد لعنت

همه راضی شدند به مردم لعنت

تو رو آتیش زدند به هیزم لعنت

زدن زدن زدن چقدر

پیرمردا زدن به اون عصا لعنت

قبل از عصا زدن به نیزه ها لعنت

نیست انگشترش به ساربان لعنت

چی آوردن سرش به سنان لعنت

توروخدا برای من بیمارهم دعاکنید😔

الهی به حرمت بانوی دو عالم خدا بهشون تندرستی بده و سال بعد سلامت و تندرست شرکت کنه تو مراسم خانم حضرت زهرا سلام الله 

التماس دعا انشالله حاجت روا شین صلوات می‌فرستم براتون برام دعا کنید

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

بچه ها من اهنگ گوش دادم صبح اهنگ شاد 

گناه کردم ؟🥲💔🖤

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الهی به حرمت بانوی دو عالم خدا بهشون تندرستی بده و سال بعد سلامت و تندرست شرکت کنه تو مراسم خانم حضر ...

انشاالله 😔💚🤍❤️

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ها من اهنگ گوش دادم صبح اهنگ شاد گناه کردم ؟🥲💔🖤

به حرمت بهترین مادر عالم رعایت کنید بهتره عزیزم.

الهی که حضرت زهرا دست مادری بکشه روی سرتون