2777
2789
عنوان

غیبت یعنی چی

73 بازدید | 10 پست

یعنی هر۲طرف عیب ۱ نفر میدونن پشتش هی بگن اون عیب رو 

یا ۲نفر یاچند نفر نشناسن فرد مورد نظر رو و بدشو بگن

مثال میزنم

من بیام از خانواده پدریم به شما بد بگم غیبته؟؟

الکی نگیدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غیبت ینی من خوش ندارم حرف منو پیش کسی بزنی تو

چ اون طرف مورد نظر منو بشناسه چ نشناسه

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

فرقی نمیکنه بدونی بگی هم غیبته 

ندونن تو بگی هم دیگه وحشتناک آبروی یکیو انگار ریختی

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

نشناسیم هم یه جورایی غیبته

کلا انرژی منفی هست

که ما هم جذب می کنیم... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

ببین اگر یکی بیاد پیش شما راجع به کسی که شما میشناسی عیبی رو بگه که اولا شما اونو نمیدونی دو ما اون طرف از شنیدنش ناراحت بشه 

ولی اگر راجع به کسی باشه که شما نمیشناسی و نخواهی شناخت عیبت نیست یا مثلا چیزی باشه که هما میدونید پنهان نیست یا بدونید طرف از گفتنش ناراحت نمیشه اینا غیبت نیست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲