2777
2789
عنوان

بچه ها من یه گربه پرشین دیدم تو واگذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 48 پست
ساس و شپش!؟ کی گربه داشته ساس و شپش انذاخته؟؟ چون من ۱۰ ساله گربه دارم نه واسه خودم پیش اومده نه اطر ...

عزیزم یکم راهنماییم میکنی

من از تابستون به بعد هیچ‌مشکلی ندارم

ولی الان وقتم محدوده بنظرت چیکار کنم

خیلی نازه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پولم بدن نمیگیرم زندگی پر ساس و شپش میشه اه

عزیزم شما ک‌انقد احساس انزجار نسبت به این حیوون داری اصلا نباید بیای همچین تایپیکی 

شما خوشت نمیاد ولی ما علاقه داریم 

حرفهات ناراحتمون میکنه بحث میشه کدورت پیش میاد ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکم راهنماییم میکنیمن از تابستون به بعد هیچ‌مشکلی ندارمولی الان وقتم محدوده بنظرت چیکار کنمخیل ...

فکر کن یه بچه رو میخوای بیاری و مامانش بشی ببین میتونی؟

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

فکر کن یه بچه رو میخوای بیاری و مامانش بشی ببین میتونی؟

نه پس

الان وقتش نیست

عاشق گربم ولی خب ولی بنظرم وقتی بگیرم که بتونم تماما وقتشو داشته باشم

مرسی عزیزم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

آخه تو توضیحاتش نوشته بود فروش حیوانات ممنوع است چون حیوان کالا نیست و این حرف ها ، حالا من سنجاب می ...

نه پرنده و ماهیو حیوانات مزرعه همشون ازاده خرید و فروشش

همستر ر و خرگوشم همینطور میشه اگهی کرد 

نه سنجاب حیوون وحشی محسوب میشه اصلا اگهیت رو تایید نمیکنن .مگه اینکه با عنوان همستر اگهیش کنی گول بخورن 

نه پسالان وقتش نیستعاشق گربم ولی خب ولی بنظرم وقتی بگیرم که بتونم تماما وقتشو داشته باشممرسی عزیزم

اره قشنگم صبوری کن چون خودتم از عذاب وجدان ممکنه اذیت بشی که چرا نمیتونی براش وقت بذاری

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

عشق من🥹🌹بچه همیشه بوی وانیل و گل میده چجوری چندشتون میشه و حرفای بد میزنید اخه

😍🥲🫠🫠😍😍

دختر عزیزم

من برا دختر کوچیکم یه گربه گرفتم و سالهاست که دارتش

بله گربه مستقله و مثل سگ نیاز به بیرون بردن نداره. ولی توجه می‌خواد . 

تا اینجاش به نظرم مشکلی نیست. چون میتونی بین وقت درس خوندن بهش برسی و بشه یه جور زنگ تفریح. 

اما در شرایط شما پیشنهاد نمیکنم. چون حیوون خبر نمیکنه. ممکنه مریض شه و همه ذهنت رو مشغول کنه . یا خدای نکرده گم بشه یا …

ریسکش برای وضعیت فعلی شما زیاده. به نظرم بذار بعد کنکور. گربه ها همیشه نازن. ایشالا یه بهترش به پستت میخوره

عزیزم یکم راهنماییم میکنیمن از تابستون به بعد هیچ‌مشکلی ندارمولی الان وقتم محدوده بنظرت چیکار کنمخیل ...

تو دوران کنکور که هیچ بعدش که دانشجو شدی که چی

مگه وسیله بازیه خواهر من

بعد این بدبخت معلوم نیست چن دور واگذار شده بعد فک کن شماهم واگذارش کنی دیگه این گربه ازش هیچی نمیمونه

میخواستم بگیرم تحقیق کردم دیدم کارهاش زیادهگرفتن ناخن ، مسواک زدن ، حمام کردن ، مراعات غذاهاش، پرهیز ...

وای از بچه داری هم سخت تره 😁

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

تو دوران کنکور که هیچ بعدش که دانشجو شدی که چیمگه وسیله بازیه خواهر منبعد این بدبخت معلوم نیست چن دو ...

عزیزم من قطعا حس مسئولیت پذیریم بالاست که انقدر دارم فک میکنم و دودلم پس صددرصد برای من وسیله بازی نیست

بعد دوران کنکور هم مادرم هست خودمم هستم دیگه