2777
2789
عنوان

بچه ها من یه گربه پرشین دیدم تو واگذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 48 پست

ببین گربه که اصلاً کاری نداره یعنی مثلاً حیوونی نیستش که اهل بیرون رفتن باشه مخصوصاً گربه عادت داره بیشتر می‌خوابه و نقش پادشاه خونه رو داره پرشینم جز آروم‌ترین نژاد گربه است فقط اینکه سرپرستی حیوون مسئولیت داره اول با خود و خانوادت صحبت کن ببین از زیر بار مسئولیت‌هاش می‌تونین بر بیاین  

من خودم دوتا گربه دارم اگر اوکی بودن و واقعاً تصمیمتو گرفتی که بیاری اگه سوالی چیزی داشتی خصوصی یا همین جا ازم بپرس دقیق راهنمایت کنم که چیا لازم داری چیا باید بخری با کمترین هزینه چیا مهمه و اینا در کل خیلی خوبه مخصوصا وقتی بغلشون میکنی بوی خیلییی خوبیم میدن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیال بشین سر درست توروخدا یه امسالو

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اگه دیوار منظورته الکی زدن واگذاری همشون پولیه

چون تو دیوار خرید و فروش حیوانات ممنوعه و بخاطر همین خودش میگه بزنید واگزاری و بعدا تماس که گرفتن قیمت بدید

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

پولم بدن نمیگیرم زندگی پر ساس و شپش میشه اه

بخدا نظر نپرسیدم که شما گربه دوست دارید یا نه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پولم بدن نمیگیرم زندگی پر ساس و شپش میشه اه

ساس و شپش!؟ کی گربه داشته ساس و شپش انذاخته؟؟ چون من ۱۰ ساله گربه دارم نه واسه خودم پیش اومده نه اطرافیانم؟ بگو ببینم رو چه منطقی اینو میگی!؟

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

حیوانات نه فقط سگ و گربه ممنوعه

آخه تو توضیحاتش نوشته بود فروش حیوانات ممنوع است چون حیوان کالا نیست و این حرف ها ، حالا من سنجاب میتونم بزارم؟ 

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

خودمم نظرم همینه

من یه پسر ۵ ساله دارم طفلی همه کاراش خودش انجام میده حتی حمومش هم خودش میره . کارای خونه هم کمک دستمه ولی درس میخوندم هر چند دقیقه یه بار میومد یه خاطره تعریف میکرد کل رشته فکریم پاره میشد. دیگه اونکه حیوونه

جدیدا یه بچه گربه‌ اومده داخل گارکاهمون خیلی هم لاغره از بس گشنه مونده کاش يکی میومد اونو به سرپرستی ...

بهش غذا بده خیلی برکت میاره با خودش مطمن‌باش

ماهم یک سگ خودش اومد از اون روز روزی مون بهتر شد