2777
2789

وقتیکه ینفرازفالورات ی عکسی رولایک میکنه شما متوجهمیشی تااینجااوکیه.ولی طرف اسرارداره ک این عکس رورلایک نکرده درصورتیکه خیلی فردمطمعنیه بعدازچندساعت همون عکس حذف میشه ایاامکان داره چنین چیزی خودب خوداتفاق بیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم توهمون قسمت که نشون میده کی چه عکسی رولایک کرده ازاونجا حذفشده

آها

فرد لايك كننده لايكشو برداشته ديس لايك كرده بخاطر همين از اونجا پاك شده

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
ممکنه  دیس لایک کرده باشه ولی گاهی خودبخود پاک میشه ازونجا اگه تعداد لایکاش زیاد باشه

اوکی اخه طرف قسم میخوره که حتی اون عکس روب چشم ندیده چه برسه که دیسلایک کنه.یعنی ممکنه ی عکس خودبخودلایک ودیسلایک بشه

اوکی اخه طرف قسم میخوره که حتی اون عکس روب چشم ندیده چه برسه که دیسلایک کنه.یعنی ممکنه ی عکس خودبخود ...

نمیدونم والا اگه کسی میدونه به منم بگه . تو دایرکت اینستاگرام شوهرم دیدم به یه دختره مسیج داده سلام خانومی خوبی .بعد خودشو جر میداد میگفت من ندادم !!دروغ گو فکر کرده من خریم!!

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!