sorena_mehrab مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 54 عنوان مریضی جدیده چقدر بده 92 بازدید | 6 پست بچه ها مراقب باشید نگیرین ممکنه با یک سرما خوردگی کوچولو ویروسو بگیرین از پا درتون میاره دختر عموی منم همین بیماریه گرفته داره عذاب میکشه اگر خوبید خداروشکر امیدوارم همیشه خوب بمونید اگرم مریضید انشاالله خوب بشید سلام و درووووود من تازه عضوم کوچیکتونم، بزرگ خودمم. 1404/09/02 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8485 واااای گلودردش امونمو بریده چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
فریاد_بی_صدا_ عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 4702 چشم نزنم خودمو اولین سالیه که مریضی جدید سال رو نگرفتم من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3497 اینقدر سرفه کردم میترسم خون بالا بیارممثل جنازه افتادم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
sorena_mehrab مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 54 واااای گلودردش امونمو بریده وای خیلی بده تا میلی آب دهنتو قورت بدی گلوت میسوزهمن وقتی گلوم میسوزه از حرفایی مثل «ق» «خ» «غ» نمیتونم استفاده کنم انشاالله هرکس گرفته زود خوبشه سلام و درووووود من تازه عضوم کوچیکتونم، بزرگ خودمم.
مامانمریمگلی عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 384 من چی بگم باردارم و گرفتار شدم به معنای واقعی دارم جون میکنم مژده آمدنت قیمت جان می ارزد. لبیک یا مهدی
sorena_mehrab مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 54 اینقدر سرفه کردم میترسم خون بالا بیارم مثل جنازه افتادم وای انشاالله زودی خوب بشی سلام و درووووود من تازه عضوم کوچیکتونم، بزرگ خودمم.
sorena_mehrab مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 54 من چی بگم باردارم و گرفتار شدم به معنای واقعی دارم جون میکنم انشاالله زودی خوب بشینمایعات گرم بخور سلام و درووووود من تازه عضوم کوچیکتونم، بزرگ خودمم.