2777
2789

21 سالمه هیچ جوره راضی نمیشن برم بیرون بخصوص بابام

اونام منو بیرون نمیبرن مسافرت هم نمیریم حسرت یه سفر رفتن به دلم مونده حس میکنم پوسیدم از بس خونه موندم

داداشم 17 سالشه با اونم اجازه نمیدن برم بیرون هنوز بچه حسابش میکنن

اصلا هم نمیشه باهاشون بحث کرد از اونایی هستن که هیچ جوره کوتاه نمیان و حرف حرف خودشونه

چکار کنمم

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

منم همینطور  منتظرم دانشگاه قبول بشم 

پروفایلت💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی مستقل بشی چون بالای 18 سال میتونه

نمیشه الان یه جوان ۳۰/۳۵ ساله نمیتونه مستقل بشه چه برسه به اسی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

اصلا مستقل شدن تو شهرمون معنی نداره , اجازه نداریم دختر تنها زندگی کنه

به شهر ربط نداره قانون کشوره ، میتونی ولی خب پول میخاد که اونم مطمئنا نداری. پس فعلا باید بگی چشم تا بعدا که دانشگاه بری یا کار پیدا کنی یا شوهر کنی خلاصه که زندگی خودت رو داشته باشی

حد اقل با مادرت کلاسی باشگاهی جایی برو حال و هوات عوض بشه عزیزم اگر یه جای مشخص شده باشه راحت تر قبو ...

مادرم کلا مخالف بیرون و باشگاه و تفریح و خوشی و لباس گرفتن

میخواد دختر فقط کلفتی کنه تو خونه

هزینه باشگاه و کلاس رو هم نمیدن 

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️