2777
2789
عنوان

خونوادم اجازه نمیدن برم بیرون چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 49 پست
چه کلاسی بابا نه اجازه میدن نه هزینشو متقبل میشن کافه هم غدغنه هیچ جوره قبولش ندارن

هزینشو متقبل بشن ؟ جوون دیگه چی میخای ؟ پس الان دردت مشخص شد

تو بعد از 18 سالگی هزینه هات با خانوادت نیس همونم که میدن باید بری دست بوسی

ملت از زیر 18 سالگی هم دیدم که سرکار رفتن خودشون پول درآوردن تو که 21 سالته پس انتظار نداشته باشی همینجوری تا آخر هزینه هات متقبل بشه از این سال به بعد هزینه هات با خودته و بعد از اون سربار حساب میشی پس دنبال مشغول شدن و کسب درآمد برای زندگی خودت باید باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بهونه دانشگاه ، سعی کن درستو ادامه بدی تا فوق و دکترا که تا اون موقع بتونی بری بیرون بعدشم کار پی ...

عزیزم منتظرم دولتی رشته خوب قبول شم و فرار کنم هر دانشگاه و رشته ای قبول نمیکنن

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

چقدر سخت شد کارت دیگه وقتی مادرت این تفکر رو داره از پدرت چه انتظای میره ؟!مسجد کلاس قرآن که رایگانه ...

مدرسه رو کار نداشتم حتی دور بود پیاده میرفتم ولی الان تا سوپری سر کوچه راضی نمیشن برم

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

احمق و گوساله ک اسم و فامیلیته تو زرت گفتی مستقل شو وقتی درامد نداره چطور مستقل بش

خب منم میپرسم بقیه چطوری درامد رو میارن ؟ اخه تو که نه تو جامعه بودی نه میدونی درامد چیه نه خبر داری مجبوری بیای مخالفت بکنی برو همون به دعوای زن شوهریت برس

هزینشو متقبل بشن ؟ جوون دیگه چی میخای ؟ پس الان دردت مشخص شدتو بعد از 18 سالگی هزینه هات با خانوادت ...

عزیزم واقعا شما چقدر بی عقلی اخه؟ میگم اجازه نمیدننننن برم سرکاررررر

خوبی شما؟ اصلا متوجه میشی چی میگم?

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

خب منم میپرسم بقیه چطوری درامد رو میارن ؟ اخه تو که نه تو جامعه بودی نه میدونی درامد چیه نه خبر داری ...

اخه دعوای من ب توچه 

تو از این جامعه خبرنداری انگار تو کوه زندگی کردی

انشالله ی زندگی نصیبت بشه ک بگی کاش اون روز ب اون خانم چیزی نمیگفتم

چرا داخل یه تاپیک نظرسنجی که هرکی مطابقی نظرشو میده باید توهین کرد بهش

کلمات بی عقل، احمق و .... واقعا حرفی برای گفتن نمیمونه...

استارتر منم مثل شمام مقاومتمم کم میکنم چون حوصله بحث ندارم منتظرم خدا درستش کنه

منم میگم چیزی حالیش نیس قبول نمیکنهانگار پشت کوه به دنیااومده

انقدر پشت کوه پشت کوه نکن شبیه این پیرزنایی که میزنن به سینشون نفرین میکنن چته؟ 😂 عقده هاتونو میایید نی نی سایت تخلیه میکنید؟ 

من متولد و بزرگ شده ی کلانشهرم کوه رو هم شما احتمالا زیاد دیدی از نوع تاپیکات هم مشخصه

چرا داخل یه تاپیک نظرسنجی که هرکی مطابقی نظرشو میده باید توهین کرد بهشکلمات بی عقل، احمق و .... واقع ...

وقتی کسی هنوز احترام حالیش نمیشه و صحبت کردن رو بهش یاد ندادن همون احمق و بی عقل گفتن بهش بهترین روش برای فهموندنه ، برای بعضیا احترام اضافی بکنه رم میکنه چون جایی بزرگ نشده که احترام حالیش بشه ، همونی که ازش طرفداری میکنی دو ساعت فقط گفته پشت کوهی پشت کوهی ! تاپیک خودش صبح تا شب جنگ و بزن بزن با شوهرشه الان اینجا اومده شده علامه ی دهر