2777
2789

از من میشنوی با شوهرت نشین پشت فرمون.منم هر چی اون کنار دستم بود هُل میکردم اونم هی میگفت اینجوری کن اونجوری کن.دیگه دفعات بعدی هر چی گفت بشین ننشستم تا اینکه چند بار خودم تنها نشستم باورش نمیشد ولی حیف ک ماشینا با خودش میبره سرکار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اعتماد به نفس من از شهر کوچیک که اصلا ترافیک به خودش ندیده حالا تو شمال رانندگی میکنم اعتماد به نفستو ببر بالا

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

من از روزی که گواهینامه گرفتم ماشین خرید برام بابام  با اون ماشینه خیلی اینور اونور زدم.چند بار تصادف کردم ولی از رو نرفتم.آخرم اوراق شد دیگه.ولی بعد ازدواج دیگه حرفه ای شده بودم کلا ماشین دست خودمه تاحالام هیجا نزدمش.

تعریف نباشه رانندگیمو مرد هم نداره همون امتحان اول افسر برام دس زد ببین فقط باید قبل اینکه سوارشی بگی من رانندگیم عالیه باید اعتماد ب نس و فوق العاده دقتتو زیاد کنی باید سه تا اینه باچشمت تنظیم کنی باید حدفاصله ماشینتو با ماشین قبلی بدونی دورمیزدی خوردی ب جدول چون دیر فرمون گرفتی.از من میشنوی با مردت واس تمرین نرو

تعریف نباشه رانندگیمو مرد هم نداره همون امتحان اول افسر برام دس زد ببین فقط باید قبل اینکه سوارشی بگ ...

اتفاقا من همیشه دعا گوی همسرمم چون اون باعث شد راننده بشم وگرنه من خیلی میترسیدم خیلیییییییی....عالیییی یادم داد خیر ببینه 

تعریف نباشه رانندگیمو مرد هم نداره همون امتحان اول افسر برام دس زد ببین فقط باید قبل اینکه سوارشی بگ ...

اره همسرمم گفت ۳تاایرادداری ازوسط میدون دورزدی حالااونجای که هم میریم خلوته وخیلی هم پهنه خیابون بعدشم یه لحظه هول کردم عوض اینکه ترمزبزنم بدترگازدادم

من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕

اخرین باری که خرابکاری کردم، چند ماه پیش بود، داشتم نزدیک محل کارم پارک میردم که یه میخ گاوی رو تو زمین گذاشته بودن، ندیدمش، چرخو کلا پاره کرد.

همیشه اتفاقات این چنینی می افته، اصلا غصه نخور

بابای من اون زمان ک تازه گواهینامه گرفتم گفت بیا بشین تمرین کن چند باری نشستم ولی اینقدر بهم استرس میداد و خودش استرس داشت دیگه گفتم ولش کن هروقت واسه خودم ماشین داشتم میشینم 😜😜

طفلک روزای جمعه مینشست کنارم ی بطری آب خنک هم برمیداشت چند دقیقه ی بار ی قلوپ میخورد ریلکس شه و همشم دستش روی ترمز دستی بود😂😂

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد