2777
2789

با نامزد سابقم که یه هیز به تمام معنا بود یه دختر خیلی خیلی زیبا دیدیم یهو این موجود احمق سرعت ماشینو کم کرد یه نیش ترمزم کنارش زد گفت ببین چه فیسی داره !!!!

میدونید من حتی از اونم خر تر بودم کلا یه نصف روز قهر بودم خاک بر مخم 

با عقل الانم بزمیگشتم عقب قطعا نامزدیمو بهم میردم مرتیکه ندید بدید 

چرا اون زمان عقل نداشتم بزنم فکش بیاد پایین ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال حالا

برای من برعکسش اتفاق افتاد

با دوست پسرم بیرون بودیم یهو دیدم عصبانی شد 

من کلا ب اطرافم توجه نمیکنم 

پرسیدم چی شد گفت هیچی وایستا 

بعد دیدم سرعتشو کم کرد ی ماشین از کنارمون رد شد ، دوست پسرم رفت پشتش چند بار زد ب سپرش 🤣

خلاصه دعوا شد ی شبم بخاطر من بازداشتگاه موند 

من بعد از اون داستانا تازه فهمیدم ک راننده ماشین نگام کرده بود 😅

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

هی مثل رمان ها 😁😂

آره خیلی قشنگ بود ، حیف ک قدرشو ندونستم 

من بعد از کات کردن با دوست پسر اولم نتونستم فراموشش کنم حتی وقتی نفر دوم وارد زندگیم شد و عاشقانه دوسم داشت اصلا ب چشمم نمیومد، چقدر بخاطر من گریه میکرد ک رهاش نکنم اما من انگار کور و کر بودم و نمیفهمیدم

از حق نگذریم هم خوش تیپ بود هم خوشگل هم پولدار اخلاقشم ک حرف نداشت هنوزم گاهی حسرت میخورم ک نادیده گرفتمش

الان ک فکر میکنم میبینم چ اشتباهاتی ک نکردم .اما خب لازم بوده و تبدیل ب تجربه شد

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

خواهرم 😐😐 پس چرا ردش کردی برگام

دیوانه وار عاشق عشق اولم بودم 

فقط اون تو قلب و ذهنم بود

با اینکه کات کرده بودیم و من با نفر بعدی وارد رابطه شده بودم نتونسته بودم فراموشش کنم، بخاطر همین اصلا خوبیهای حسین ب چشمم نمیومد واقعا انگار کر و کور شده بودم

الان از حسین خبر داری؟ با کی ازدواج کرد یا نکرد

خبر ندارم ازش اما مطمئنم ازدواج کرده چون اهل خونه و خانواده بود، از این پسرایی ک مرد زندگی هستن 

این ماجراها برای ۱۵ سال قبل هست 

خوب با عشق اولت جرا بهم خورد؟ معلومه خشگلم بودی از عشق اولت خبری نشد؟

عشق اولمم دوسم داشت خیلی اما .. یه مسئله ای پیش اومد ک مجبور شدیم از هم جدا شیم

اون الان سوئده ، ازدواج کرد طلاق گرفت و ی پسر ۹ ساله داره