2777
2789
عنوان

حق ما خانوما همیشه ضایع میشه💔💔💔توی این مملکت

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 26 پست
بین خودتون باید متن توافق مینوشتبن و امضا می‌زدین

ببهش گفتم 

گفت صبر کن مینویسیم 

من اعتماد داشتم چون سنش زیاد بود 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

این همه میگن حساب حسابه کاکا برادر یه نوشته باید داشته باشین. مردم برا یه قالیبافی هم نوشته دارند. حتی هر روز ساعات کار رو یاد داشت میکنن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این همه میگن حساب حسابه کاکا برادر یه نوشته باید داشته باشین. مردم برا یه قالیبافی هم نوشته دارند. ح ...

خدا لعنتش کنه درسته پولی نیست درسته کمه ولی من برای قرون به قرونش زحمت کشیدم 

چه شباییی ک از درد کتف و کمر خوابم نبردع 

این حق ی ادم زحمت کشه اخه

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

حالا اینا به کنار کاش زندان مهریه برمیگشت شوهرم دلش خوشه سکه ها رو نباید همون اول بده قسطیه. به خاطر همین ظلم میکنه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

حالا اینا به کنار کاش زندان مهریه برمیگشت شوهرم دلش خوشه سکه ها رو نباید همون اول بده قسطیه. به خاطر ...

برا عنوانت

توی این مملکت همیشه مرد سالاری بوده و هست و خواهد بود

آره واقعا مادربزرگ من حدود شصت سال پیش یه حرف کوچیک زده بود پدربزرگم به شدت عصبانی شده بود. حتی اونقدر حرف کوچیک بوده که مادرشوهرش تعجب کرده پسرش برای این حرف اینقدر عصبانی شده.‌ اینم مادرشوهرهای قدیم که سلیطه بودن

ربطی ب زن بودن نداره

ب بدذاتی و پست بودن طرفت ربط داره

صاحب کار وقتی ذات نداشته باشه پول درست حسابی نمیده حالا چ زیردستش مرد باشه چ زن 

ی جای درست حسابی کار کن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
کجا برم شکایت کنم میدونی چقدر دوندگی داره اخه

اداره کار

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

اگول انته عربی؟شفتک نوبه گلت انه عربی

بله 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه