2777
2789

از 31مرداد تا 9مهر ی جا کار کردم 

با اضافه کاری 

بهم گفته بود 8میلیون اضافه کاریاتم حساب میکنم 

تا امروز ک تسویم نکرده بود 

خرد خرد پولمو داد 

مونده بود 2میلیون با اضافه کاریم 

امروز 2 زده به کارتم!! 

من از هفت صبح میرفتم تا هشت شب سرکار بود گاها 9شب میومدم خونه 

الان من به این ادم چی بگم با اینکه بهش پیام دادم اضافه کاریامم حساب کنم 

همیشه حق ما خانوما ضایع میشه توی این مملکت 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

شکایت کنید حتما 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ربطی به جنسیت نداره. کسی که نخواد پول بده نمیده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

همیشه ضایع نمیشه.فقط در صورتی که قرار داد نبستی ضایع میشه 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

این پیامم الان دادم بهش 

👇🏻

چرا دو میلیون؟
من تا نه مهر ماه اونجا بودم اضافه کاریامم حساب نکردین شما

ربطی به جنسیت نداره. کسی که نخواد پول بده نمیده

خدا لعنتش کنه من از نه مهر تا الان منتظرم ک پولمو تسویه کنه کلی صبر کردم براش 

همیشه ضایع نمیشه.فقط در صورتی که قرار داد نبستی ضایع میشه

عزیزم کار ما ازاده قرار دادی نیست من ی خیاطم روز اول طی کردیم باهم 

خدا لعنتش کنه من از نه مهر تا الان منتظرم ک پولمو تسویه کنه کلی صبر کردم براش

باید بهش بگی. حتما بگو

منم پارسال با یه ادمی کار کردم کارمون پروژه ای بود. پول هیچ کدوم رو نداد! طلب همه ما بین ۶۰ تا ۱۵۰ ملیون بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

با اضافه کاریات چقدر باید میداد

کم کم 2دیگه باید بده الان من وضعیتم ی جوریع ک لنگ هزارتومنم 

باید بهش بگی. حتما بگومنم پارسال با یه ادمی کار کردم کارمون پروژه ای بود. پول هیچ کدوم رو نداد! طلب ...

خدا لعنت کنه اینجور ادمارو 

عزیزم کار ما ازاده قرار دادی نیست من ی خیاطم روز اول طی کردیم باهم

بین خودتون باید متن توافق مینوشتبن و امضا می‌زدین

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏