2777
2789
عنوان

اینجا کیا دلشون میخواد بمیرن

346 بازدید | 50 پست

من که زندگیم درست بشو نیست 

ینی تا صد سالگی هم عمر کنم همین عنه 

بخاطر همین قصد دارم بمیرم 

روشش رو هنوز تصمیم نگرفتم 

چون ممکنه خطا داشته باشه 

ناقص بشم با این آدما بیشتر زجر میکشم

کسی هست اونم بخواد بمیره؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوای باهم بمیرید؟😂

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

اره بعضی روزا ولی فرداش پشیمون میشم

نه من پشیمون نمیشم 

هر بار بیشتر مطمئن میشم تصمیم‌درستیه😂

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

میخوای باهم بمیرید؟😂

نه 

گفتم شاید کسی پلن خوبی داشته باشه بهم بگه

آخه من بچمم هست 

اونم باید بکشم

نمیتونم بذارم بیوفته زیر دست زن بابا

نه گفتم شاید کسی پلن خوبی داشته باشه بهم بگهآخه من بچمم هست اونم باید بکشمنمیتونم بذارم بیوفته زیر د ...

میخوای مارم بکش یموقع لوت ندیم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

شاید فردا یه اتفاق بیفته ک ارزوت بوده:)

من تهشم 

ینی گزینه ای برای بهتر شدن زندگیم نیس

میخوای مارم بکش یموقع لوت ندیم

واقعا شوخی ندارم 

و نمی‌خوام توهین کنم بهت 

کجای حرفام گفتم شوخی دارم که به خودت اجازه میدید اینطوری حرف بزنی؟

عزیزم زندگی غیرقابل پیشبینیه انقد مطمئن نباش

این‌چیزیه که تو فکر می‌کنی 

وگرنه زندگی حاصل آدما و محیطه 

وقتی تو صحرا زندگی می‌کنی 

امکان نداره دریا پیدا کنی