2777
2789

بچه ها من پروندم رو دوشنبه میبرم خدمات قضایی پرونده طلاقم شما میدونیم دادگاهش کی تشکیل میشه ؟

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه ماه بعد 

هیی اخه طلاق توافقی هست تمام کاراش رو هم کردم شورا اینام رفتم بهم گفتن دو هفته یه جا ولی اونجا یادم رفت بپرسم

هیی اخه طلاق توافقی هست تمام کاراش رو هم کردم شورا اینام رفتم بهم گفتن دو هفته یه جا ولی اونجا یادم ...

بستگی ب قاضیت داره. منم توافقی بودم.. پرونده رو ک بردیم بهمون گفتن پس فرداش رفتیم

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
هیی اخه طلاق توافقی هست تمام کاراش رو هم کردم شورا اینام رفتم بهم گفتن دو هفته یه جا ولی اونجا یادم ...

اهان پس احتمالا زودتر برگزار بشه 

فکرکردم طلاق از جانب خودته

اخه منم توافقی بود ی هفته ای تموم شد

دادگاهم ی جلسه بیشتر نبود

اهان پس احتمالا زودتر برگزار بشه  فکرکردم طلاق از جانب خودته اخه منم توافقی بود ی هفته ای تمو ...

نه ولی قانون عوض شده گفتن باید بری مشاوره بعد مشاوره گفتن نامه میدیم ببر خدمات قضایی که من دوشنبه میبرم

اهان پس احتمالا زودتر برگزار بشه  فکرکردم طلاق از جانب خودته اخه منم توافقی بود ی هفته ای تمو ...

اره برا منم گفتن یه حلسه هست 

بستگی ب قاضیت داره. منم توافقی بودم.. پرونده رو ک بردیم بهمون گفتن پس فرداش رفتیم

شمام بردین خدمات قضایی؟