2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه همه ی زندگی ازدواجه دخترخوب 

بروموبکار برادرمن جلوموهاش کامل ریخته بود بیاببین ماشاءالله چه موهایی دراومده براش 

بعد هم چقدر مگه کچل شدی منظورت ریزش موهات زیاده؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دختر عکست و دیدم 

قشنگی جذابی 

دیوونههه ای مگه دختر خودکشی بخاطر مو؟

درمان کن طب سنتی ، پروتئین تراپی هرچی

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

برو بابا با این تاپیکاتون کسی که بخواد خودکشی کنه میره بی سرو صدا خودکشی میکنه بااین تاپیکاتون ر ی ...

نه عزیزم اینطور نیست کسی که میخواد خودکشی کنه چون هنوز دنبال یک راهی هست که شاید....

خیلی وقتها میاد ودرموردش صحبت میکنه 

اگر نتونه اروم بشه ....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

فقط بخاطر کچل شدن خودکشی کنی؟!

خودکشی گناه کبیرست و اون دنیا مجازات سختی داره

میتونی بری ترمیم مو یا کاشت مو

علتش چیه؟

ارثی یا هورمونی؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

نه بابا اوناروکه بایدمیخوندی نخوندی بحثشون جداست خودکشی خودش گناهه انقدر گناه داره که میگن اصلا نبایدتشییع جنازه کسی که خودکشی میکنه برن واون شخص ازآتیش جهنم خلاصی نداره

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
فقط بخاطر کچل شدن خودکشی کنی؟!خودکشی گناه کبیرست و اون دنیا مجازات سختی دارهمیتونی بری ترمیم مو یا ک ...

والا میگن هورمونی ولی من دارم قرص های هورمونی میخورم از ریزش موهام کم نشده که هیچ فقط داره چاقم می‌کنه اینقرصا

برو بابا با این تاپیکاتون کسی که بخواد خودکشی کنه میره بی سرو صدا خودکشی میکنه بااین تاپیکاتون ر ی ...

خانم این یعنی فریاد.  به من کمک کنید.  من میخوام زنده بمونم.  من زندگی را دوست دارم. به من بگید که فکرم اشتباهه.  به من بگید راهی هست.  بعد شما اینجوری میگید؟. بترسید 

نه عزیزم اینطور نیست کسی که میخواد خودکشی کنه چون هنوز دنبال یک راهی هست که شاید....خیلی وقتها میاد ...

والا چی بگم بااین تاپیکا  چند تا نوجوان  رو هم راحت ترغیب میکنن به سوی خودکشی چرا چون این کلمه رو رواج میدن  دیگه کسی از اسم خودکشی بیم نداره ازبس راحت گرفتن 

خداشاهده بعضیا برااینکه بازدید بخوره اینکارو میکنن انگار بهشون جایزه  نوبل داده میشه