2777
2789
عنوان

زنداداشتون مثل خواهر بوده براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست
من خواهر ندارمو زن داداشمو واقعا دوسش دارم یعنی بگم گاهی از داداشم بیشتر دروغ نگفتم 🥲البته هنوز ازد ...

وای منم همینطورم مث تو گاهی اونو بیشتر دوس دارم چون‌ جنس خودمه بیشتر منو میفهمه🥲

دوس دختر یه داداش دیگمم خیلی دوس دارم مث یه رفیق برام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرگز 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

وای منم همینطورم مث تو گاهی اونو بیشتر دوس دارم چون‌ جنس خودمه بیشتر منو میفهمه🥲 دوس دختر یه داداش ...

افرین با اینکه داداشامو خیلی زیاد دوست دارم ولی اوایل رابطشونم هی میگفتم این کارو کنین اون کارو کنید براش اینو بخرید حق با خانوماست 🤣🤣🤦🏻‍♀️

من خواهر دارم ولی زنداداشمم مثل خواهرمه شاید دلسوز تر تو شرایطی که هیچ کسی به دادم نرسید من و بچم اح ...

واقعا دمش گرم باید دستشو ببوسید...زنداداش منم آدمیه که دور از جون توی شرایط سخت بمونم‌ همینقدر تکیه گاهه 

عزوس ماهم خوبه. ما خودمون خیییلی خوبیم‌ نخندین ،جدی میگم. خانواده شوهر خوبی هستیم. اماااااا دراخر ا ...

آره دقیقا ما خوب نبودیم اصرار نمیکرد بازم بیاید خونمون

نگفتیم حدو مرز رد کردیم اما زنداداشم آدمیه که گاهیم یکم حدو مرز رد شده ولی بازم رابطمون پایداره

ای بابا🙈متأسفم واست البته ما هم‌ یه عروس دیگمون چشم و هم چشمی خیلی داره یکمم اداییه

خودمم عروسم

ولی اینکارا نمیکنم

نهایتا ناراحت شم سرسنگین میشم ولی احترامشون خیلی دارم

متأهل 

افرین با اینکه داداشامو خیلی زیاد دوست دارم ولی اوایل رابطشونم هی میگفتم این کارو کنین اون کارو کنید ...

آفرین👏🏻البته اون یکی داداش خیلی هوای دوست دخترشو داره انقد خودش همه کار میکنه‌ که نیاز به‌گفتن نیست حتی گاهی حسودیم میشه خخخخخ.ولی اون یکی داداش میخام بهش بفهمونم به خانمت توی بچه داری بیشتر کمک کن ولی متأسفانه خیلی‌محل نمیده 

خودمم عروسمولی اینکارا نمیکنمنهایتا ناراحت شم سرسنگین میشم ولی احترامشون خیلی دارم

دمت گرم

اون به عروس اولیم خیلی حسودی میکنه مثلا ما یکماهو نیم موندیم خونشون گفت‌ باید یکماهو نیم خونه ماهم بمونید که خب ماهم خیلی باهاش اوکی نیستیم تازه وقتی بودیم‌ مامانم خودش باید بیشتر کارارو انجام میداد خداروشکر خونه‌گیرمون اومد زود جا یه جا شدیم خیلی اونجا نمونیم