من بخام بگم بود .نه دقیقا عین خواهر ولی خیلی شبیهش بوده مثلا ما بخاطر جا به جایی خونمون یه مدت مجبور بودیم جایی بمونیم خیلی اصرار کرد بیاین خونه ما بمونید حدودا یکماه و نیم خونشون بودیم خیلی خوب ازمون پذیرایی کرد هوامونو داشت خب ماهم خدایی مامانم خیلی توی آشپزی و کارای آشپزخونه کمکش میکرد و توی بچه داری هم کمکش میکردیم یجورایی از خداشم بود پیشش بمونیم الانم که اومدیم خونمون کلی اصرار میکنه میگه توروخدا الانم بیاید خونمون بمونید .شاید قبل این یکماه که خونشون بمونیم نظرم راجبش این نبود ولی واقعا خیلی خوبه میتونم بگم مث خواهر نداشتمه و میتونم روش حساب کنم.دلم میخاد الان یه پست توی اینستا دیدم راجب خواهر بزرگتر بنظرتون واسش بفرستم؟شما تاحالا عروس خوب دیده بودین؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من خواهر دارم ولی زنداداشمم مثل خواهرمه شاید دلسوز تر تو شرایطی که هیچ کسی به دادم نرسید من و بچم احتیاج به کمک داشتیم چهار سال بچمو نگه دلشت با عشق... من همیشه مدیونشم خیلی دوسش دارم😭😭😭😭❤️❤️❤️ خدا برامون حفظش کنه
دخترمم اندازه من دوسش داره❤️❤️❤️
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش