2777
2789
عنوان

هسته سیب و خواب همسر آینده😂🤣🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 202 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوابایی که ما میبینیم نتیجه افکار ناخواگاهمونه 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

این کارو اگه بکنی یهو خواب میبینی هفتا سیب لاغر و پلاسیده هفتا سیب آبدار و شاداب رو میخورن😂💔

وای خدا لعنتت نکنه 😵‍💫🤣

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
متاهل ها بذارن چی میشه

نمیدونم والا

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

منم شنیدم ولی تاحالا امتحان نکردم😂

بیا امتحان کنیم😂🫠

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

شانس منه خواب میبینم شرهرم داره زن میگیره منم دارم قند میسابم بالا سرشون😑

خدا نکنهههههه🤣😅

خوابشو میخوام چیکار خودش به اندازه کافی این همه سال گم و گور بود باید زودتر بیاد😂

🤣🤣🤣

موافقم امشب یا فردا؟😂نمی‌دونم سیب داریم یا نه باید نگاه کنم😂

خدایی بیا فردا امتحان کنیم خبرشو بدیم😂😍

بعضیا گفته بودن کابوس دیدن میترسم😆🤣

اگه واقعا میخوای بزاری وضو بگیر و با آرامش از خدا بخواه شاید جواب داد

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
باشههه❤️😂

ببین سیبی ک میخوری باید دقیق ۷ تا دونه داشته باشه نه کمتر نه بیشتر🙃