2777
2789
عنوان

سوره بقره طلسم جن

251 بازدید | 20 پست

یه چن ماه پیش همش اتفاقای ترسناک میفتاد خودم دخترم دود سیاه توخونه دیدیم با زن برادرم از پنجره رد شد هر دو یهو‌نگا کردیم یا خواهرم وقتی خواب بود دیده بود ی دست پر مو بزرگ رو قفسه سینه شه. یا ی دامادمون‌میگفت جن عاشقش شده یا وسایلای خونه گم میشد یا عکس یادمه زن برادرم گرفته بود فنجان تو هوا مونده بود نه دست من بود نه زن برادرم یا جهاز برادرمو میگرفتیم وسایلا رو میگن خودمون گذاشتیم چیدیم از قاشق چنگا ک شمرده بودن غیب شده یا وسایلای خونه کلی همش میشکست 

خواهرام ازدواج کردن هر کدوم از خانواده جدا تو اون یه ماه ی چیزایی دیدن 

یا خونه ی خواهرم بودیم خود ب خود کانالا عوض میشد ب هم نگا کردیم گفتیم شاید کنترل زیر یکیمونه خود ب خود کانال عوض میشه ولی دیدیم وسط پذیرایی رو زمینه 

امروز تصمیم گرفتم سوره بقره خونمون پخش کنم ااز وسطاش حالت تهوع گرفتم الانم شکم درد شدید میترسم ادامه بدم چیکار کنم کسی تجربه داره 

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

چند وقته اونجا هستید .این چیزایی که گفتی عادی نیس بی دلیل پیش نمیاد

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چند وقته اونجا هستید .این چیزایی که گفتی عادی نیس بی دلیل پیش نمیاد

دو ساله یعنی چن سال پیشم تو این خونه بودیم ساخت و ساز کردیم دوباره اومدیم اینجا. فک نکنم از خونه باشه چون خواهرام هر کدوم خونشون جداست تو اون یکی دوماه ک میگم هرکدوم اینجور تو خونه خودشون ی چی شده بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو ساله یعنی چن سال پیشم تو این خونه بودیم ساخت و ساز کردیم دوباره اومدیم اینجا. فک نکنم از خونه باش ...

اتفاقا برعکس بیشتر دلیلش خونه هستش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اتفاقا برعکس بیشتر دلیلش خونه هستش

دقیقا حس میکنم از وقتی که برادرم اینا دنبال جهاز گرفتن شدن اتفاقا پشت هم میفتاد. از خونه باشه فقط منو مادرم هستیم. 

اگه چله گرفتید پخش کنید تا ۴۰یا ۴۵روز حتی اگه اتفاق بد بیوفته در پنجره باز بزارید موقع پخش عود روشن کنید ..اگه نصفه بزارید بدتره..منم از بیستم گذاشتم خداروشکر فعلاخوبه منم چیزایی می‌دیدم تو خونه

دقیقا حس میکنم از وقتی که برادرم اینا دنبال جهاز گرفتن شدن اتفاقا پشت هم میفتاد. از خونه باشه فقط من ...

آره ولی باید ریشه یابی کرد

اگه چله گرفتید پخش کنید تا ۴۰یا ۴۵روز حتی اگه اتفاق بد بیوفته در پنجره باز بزارید موقع پخش عود روشن ...

مرسی از راهنماییت سعی میکنم انجام بدم روز اولمه هیچی نشده ترسیدم و هم حالم بد شده ی کم. امیدوارم بتونم 

چجوری

از علایم شرایط اتفاقات به نوعی میشه فهمید