2777
2789
عنوان

مامانم عجیب ترین مادرشوهر دنیاست

1708 بازدید | 84 پست

هیچوقت به من و خواهرام یا هرکس دیگه ای اجازه نمیده از گل نازکتر به زنداداشم بگیم. هر حرفی پشتش بزنیم سریع طرفشو میگیره و خیلی بد به ما می توپه. هر بی احترامی ای کنه، توجیه میکنه‌. ما هم از ترس مامانم تمام بی احترامی ها و گند دماغیای زنداداشم و نادیده میگیریم و احترامش و نگه میداریم. یعنی غیر از این باشه با مامانم طرفیم. جایی زنداداشم و دعوت نکن، ناراحت میشه و خودشم نمیره و بعدشم کلی به طرف گلایه میکنه که به عروسم ارزش نذاشتین، منم نیومدم. درصورتبکه اگه من که دخترشم دعوت نشم، براش مهم نیست. میگه خب طرف صلاح ندیده دعوتت کنه، مردم و نمیشه که زور کرد😐

شاید باورتون نشه، سر سفره اول از همه برای اون غذا میکشه و بهترین قسمت غذارو برای اون میذاره، هرهفته بلااستثنا شام دعوتش میکنه و موقع رفتن هم یه قابلمه پر میکنه میده ببره، مبگه بچه کوچبک داری، فردا ناهار نذار. اونوقت ما که دختراشیم شاید ماهی، دوماهی یکبار بریم. تازه سنگ تمومی که هرهفته برای اون میذاره، برای ما نمیذاره. عیدها اندازه ای که برای ما عیدی میاره، برای اونم میبره. هرچند ما فک میکنیم برای اون بیشتر میبره ولی به ما میگه اندازه شما بهش عیدی دادم. اخه مادرشوهر مگه واسه عروس عیدی میبره؟؟؟ حالا اشکالی نداره که محبت میکنه، ما خودمونم عروسیم. ولی اینکه ذره ای قدر نمیدونه و به هیچ عنوان احترام مامانم و نگه نمیداره، جیگرمون و آتیش میزنه. جرات هم نداریم جیزی به مامانم بگیم. یه جور بدی قاطی،میکنه. میگه به شما ربطی نداره

مادر شوهر من هست انگار😅😅

انگار این تاپیک رو خواهر شوهرم زده چون مادر شوهرم همینه 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه مادرت پسر دوسته بی تاثیر نیست 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

توهم قدر نمیدونی

من قدر می‌دونم اما نمیرم براش کار سنگین کنم ظرف های تو سفره مال ظهر روز فوقش میشورم و هفته ای یکبار با دعوت خودش بیشتر نمیرم

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!