2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنن وضع معلما بده

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
عزیزم دروغ گفتن فایده‌ای نداره واسه من، پدر من با مدرک دکتری و ۲۱ سال سابقه کار و با اضافه تدریس دری ...

معلومه که کارمندهای دیگه خیلی بیشتر می گیرند 

واقعا چرا فکر می کنی با دکتری و ۲۱ ساله سابقه ۳۰ تومن خوبه؟

اونم با با خط فقر که ۵۵ اعلام شده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دروغ گفتن فایده‌ای نداره واسه من، پدر من با مدرک دکتری و ۲۱ سال سابقه کار و با اضافه تدریس دری ...

ببخشید ۳۰ تومن الان پوله؟ پسته کیلویی ۲ تومن شده

گوشت کیلویی ۱۲۰۰،۳۰۰

والا کارمندا تا بوده یه پله وضعشون از کارگرا بهتر بوده

معلما با عرض معذرت همیشه آه و نالشون به راههمن کارمند وزارت جهادم با مدرک ارشد و ده سال سابقه حقوقم ...

معلمی خیلی شغل خوب و شریفی هست از همه لحاظ اما منم هر چی معلم دیدم فقط می‌نالن 

خب تایم کاری که کار میکنن به حقوقشون میخوره سختی کارشون از بقیه خیلی کمتره واقعا شغل خوبیه من دختر خواهرم معلمه وقتی میناله لجم در میاد میگم ناشکری نکن نق نزن برو خداتو شکر کن 

آزاد که قطعا قابل مقایسه با کارمندی نیست، منظور من فقط کارمندا بود

اون تاپیک الان دیدم عقده بدبختی ذختر عموش داشت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

معلمی خیلی شغل خوب و شریفی هست از همه لحاظ اما منم هر چی معلم دیدم فقط می‌نالن خب تایم کاری که کار م ...

دقیقا همه الان به من گفتن ۳۰ خوب نیست، خب واقعا نسبت به تایمی که میذارن خوبه، راحت وقت دارن برای شغل دوم

معلمی خیلی شغل خوب و شریفی هست از همه لحاظ اما منم هر چی معلم دیدم فقط می‌نالن خب تایم کاری که کار م ...

عزیزم جسارت نشه من خودم عاشق شغل معلمی ام

از نظر من بهترین و سالم ترین شغل برا خانومه

اما وقتی حقوق و مزایای اونا رو با شغل خودمون یا سایر کارمندان با حقوق پایین تر مقایسه میکنم واقعا افسوس میخورم

خود من اگه دبیر بودم مطمئنا هم وقت بیشتری برا رسیدگی به خودم و خانوادم داشتم هم انرژی برا شغل دوم و کشب درامد بیشتر

ببخشید ۳۰ تومن الان پوله؟ پسته کیلویی ۲ تومن شدهگوشت کیلویی ۱۲۰۰،۳۰۰والا کارمندا تا بوده یه پله وضعش ...

عزیزم من کارمند رسمی ام با پست کارشناس مسئولی و ده یازده سال سابقه و مسئول یه بخش پرحاشیه و پر مسئولیت تو ادارمون هستم 

حقوقم هنوز بیست تومن نشده

عزیزم من کارمند رسمی ام با پست کارشناس مسئولی و ده یازده سال سابقه و مسئول یه بخش پرحاشیه و پر مسئول ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا متاسفم قشر مظلوم کارمندان بخدا🤦‍♀️اخرشم میگن کارمنده کاری نمیکنه که 

حیف عمر و جوونی واقعا

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا متاسفم قشر مظلوم کارمندان بخدا🤦‍♀️اخرشم میگن کارمنده کاری نمیکنه که حیف عمر و ...

بعضی وقتا که میرسم خونه اینقد خسته ام نا ندارم با بچه هام دو کلمه حرف بزنم اونوقت حقوقی که میدن کفاف یه هفته اس

سلام ببخشید یکی از تاپیکاتون راجب درخواست برای کنکور مجدد بود.  ذخیره کردم ازتون سوال کنم من دانشگاه ثبتنام کردم رشتمو عوض نکردن /رشته ای که میخوامو نزدم/ گفتن حضوری برم سنجش  صحبت کنم محروم ور دارند 

میخواستم بپرسم نتیجه درخواستتون چی شد 

من ۲ ماه روز و شب ندارم همش دارم از نگرانی دق میکنم. شما چیکار کردید

سلام ببخشید یکی از تاپیکاتون راجب درخواست برای کنکور مجدد بود. ذخیره کردم ازتون سوال کنم من دانشگاه ...

باید تو مهلت تعیین شده به سنجش درخواست میداد که محرومیتتون رو رفع کنن، معلوم نیست قبول کنن، اگه دانشگاه ثبت نام کردید قطعا محروم هستید، وزارت علوم تبصره داده که کسایی که از رشته های وزارت علوم روزانه قبول شدن و ثبت نام نکردن میتونن ۴۰۵ کنکور بدن، من وزارت بهداشت قبول شدم و هنوز تکلیفم مشخص نیست، اگه دانشگاه ثبت نام کردی من از روندش خبر ندارم ولی خب تا جایی که میدونم حتی اگه درخواست هم می‌دادید موافقت نمیشد باهاش، شاید اگه الان انصراف بدی و حضوری بری سنجش موافقت کنن، واقعا نمیدونم، برید حضوری سنجش بپرسید