2777
2789
عنوان

دوتا بچه کوچیک دارم کی اینروزای سخت تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 49 پست
عزیزم خداروشکرمنم واقعا احساس میکنم تو قفسم گاهی نفسم میگیرهشوهرمم همش درگیره کاره

وای تو خود خود منی منم مثل شما بودم عزیزم شش ماه دیگه یه ذره ارومتر میشن اما از سه سالگی بچه دومت واقعا آرامش میاد سراغت بشرطی که بچه‌ها رو مطیع خودت کنی 

منم این روزارو داشتم ودارم دخترم یکسال و دوماهش بود که پسرم بدنیا اومد وبا هزارو یک مشکل ودکتر رفت ...

چه خوب 

روحیه واقعا مهمه

من خیلی بی حوصله ام کم طاقتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقد سریع میگذره حتی یادت نمیاد چطور گذشت واقعا سریع میکذره قدر این لحظه ها رو بدون باهاشون خیلی وقت بگذرون خیلی محبت کن بهشون تا بعدا پشیمون نشی من شرایط شما بودم الان ۱۸ سالشونه بخدا اصلا نفهمیدم کی و‌چطور گذشت کافیه فقط برن مدرسه بهو میبینی دارن دیپلم میگیرن به همین زودی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
پسرم کلاس اوله ۷سالشه دخترم دومیه ۳سال ونیمشه و پسرم سومیه فردا۲سالش میشه...عزیزم بسلامتی انشالله... ...

زنده باشن

نه خدا خواسته شد من هیچکس کمکم نیست خودمم و خودم 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خوب روحیه واقعا مهمهمن خیلی بی حوصله ام کم طاقتم

تازه دخترم موقع به دنیا اومدن فهمیدم لب وکام شکری  ما شهرستانیم تصور کن با یه شکم گنده تو بیمارستان تهران جلو دراتاق عمل باشی ومنتظر ولی خدابرام حلش کرد وخودمم تونستم از پسش بربیام ووقتیم پسرم دنیا اومد به خاطر پیچیدن بند ناف دور گردنش انق گردنشو کشیده بودن که  دست چپش دچار فلج ارب شد ومن بادوتا بچه صدروز رفتم فیزیوتراپی وبرگشتم البته همسرمم خیلی پناهم بود که تونستیم همه چی وحل کنیم

تازه دخترم موقع به دنیا اومدن فهمیدم لب وکام شکری ما شهرستانیم تصور کن با یه شکم گنده تو بیمارستان ...

پسرت الان خوبه

تو سنو نشون نداد دختر شکاف لب داره

انشالله سالم باشن مادرا و بچه ها خدا میگذرونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ششساله و دوسااه دارم الان پنج ماهه حاملم

جنسیتشون چیه دوتا باهم جور هستن من اولیم دختر دومی پسر پسرم همش دعوا میکنه با دخترم اصلا بازی نمیکنه هرچی دخترم میگه بیا بازی کنیم انگار نه انگار از الان دارم میترسم سومی بیاد اوضاع چطور میشع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرت الان خوبهتو سنو نشون نداد دختر شکاف لب دارهانشالله سالم باشن مادرا و بچه ها خدا میگذرونه

نه اصلا مشخص نبوده که بهم نگفتن ولی باوجود اون مشکل دخترم ماشاالله خیلی زیباست مااصلا بچه چشم رنگی نداشتیم تو هیچ یک از خونواده ها ولی دخترم چشمای سبز با پوست سفیدو موهای طلاییو فر گفتم کار خداروببین الانم خیلی خیلی کم مشخص .شکر خدا الان پسرم ۹۰ درصد دستش برگشته  ولی همچنان با روغن سیاهدانه و...وورزش ماساژ میدم 

نه اصلا مشخص نبوده که بهم نگفتن ولی باوجود اون مشکل دخترم ماشاالله خیلی زیباست مااصلا بچه چشم رنگی ن ...

الهی همیشه سالم باشن عزیزم خدا برات نگه اشون داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اولی پسر دومی دختر خیییلی دعوا نمیکنن شیطنت ییشتر دارن

پسر من اصلا جور نیست با دخترم با پسر بچه ها بازی میکنه ولی با دخترا جور نیست فسقل خان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40