2777
2789
عنوان

دوتا بچه کوچیک دارم کی اینروزای سخت تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 49 پست
الان چن سالشونه بچه هات

یکی ۶سالونیم کلاس اول

یکی دوسالو نیم

اما بازم نمیتونم برای خودم باشم

انقد شیطونن انقد شیطونن ،همش سردرد دارم

کلیییییی کار هر روز دارم

نمیفهمم چطوری صبح و شب میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان چن سالشونه بچه هات

چشم به هم بزنید بزرگ میشن بعد دلت واسه الانشم تنگ میشه 

تا میتونی از این روزا لذت ببر چون دیگه نمیشه برگشت به این روزا🥺😢😭

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کای وای منم دقیقا پسرم ۳ سالشه دخترم ۶ ماهشه 😅

ببین الان دخترم عاشق داداششه... خیلی دوسش داره

امیدوارم یکم بزرگتر بشن بازی کنن باهم

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

من این روزای سخت و تنهایی تو شهر غریب پشت سر گذاشتم الان دخترام بزرگ شدن صبح تاشبم تنهاشو ن بذارم خیالم راحته

میگذره.... 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

منم سال ۹۶مثل تو بودم آرزو داشتم چشمم رو لحظه ای ببندم باور نمکردم روزی این روزا تموم بشه بعضی روزا ...

عزیزم خداروشکر

منم واقعا احساس میکنم تو قفسم گاهی نفسم میگیره

شوهرمم همش درگیره کاره

منم این روزارو داشتم ودارم  دخترم یکسال و دوماهش بود که پسرم  بدنیا اومد وبا هزارو یک مشکل ودکتر رفتن وامدن  ودست تنها بدون مادر  بزرگشون کردم الان ولی خیلی خوشحالم که تونستم تااینجام بیام الان ۶ ساله و۷ساله اند وکلیم وقت برای گذروندن دارم خداروشکر  البته خودمم روحیم خوب بود یا شایدم وقت برای بدی روحیه نداشتم تازه امسال میخوام برای سومی اقدام کنم .هرجاییم که دلم میخواست میرفتیم سه تایی از کوچیکی تا الان به خودت سخت نگیر عزیزم