ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچهها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادیام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزهاش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربههام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین
منم سال ۹۶مثل تو بودم آرزو داشتم چشمم رو لحظه ای ببندم باور نمکردم روزی این روزا تموم بشه بعضی روزا گریه میکردم دخترم شد سه ساله پسرم شش ساله راحت راحت شدم
منم این روزارو داشتم ودارم دخترم یکسال و دوماهش بود که پسرم بدنیا اومد وبا هزارو یک مشکل ودکتر رفتن وامدن ودست تنها بدون مادر بزرگشون کردم الان ولی خیلی خوشحالم که تونستم تااینجام بیام الان ۶ ساله و۷ساله اند وکلیم وقت برای گذروندن دارم خداروشکر البته خودمم روحیم خوب بود یا شایدم وقت برای بدی روحیه نداشتم تازه امسال میخوام برای سومی اقدام کنم .هرجاییم که دلم میخواست میرفتیم سه تایی از کوچیکی تا الان به خودت سخت نگیر عزیزم