2777
2789
عنوان

تازه میفهمم چقدر تنهام 😭😭

61 بازدید | 4 پست

مامانم تومور مغزی داره حالش بده منم حالم بده همش می‌خوام گریه کنم ولی نمی تونم به خاطر مامانم کسیم ندارم باهاش حرف بزنم باید تنها مامانم ببرم دکتر فقط داداشام هستند که درکی از این قضیه ندارن و براشون مهم نیست اگر مامانم نباشه دیگه هیچکسو ندارم 😭😭

اگر تجربه عمل داشتید دکتر  ابویی مهریزی و سعید رحیقی لطفاً تجربه تونو بگید ممنون 

درکت میکنم واقعا شرایط سختی داری ... شما خیلی قوی هستی قدرخودتو بدون هرکسی نمیتونه تحمل کنه . امیدوارم مادرت شفا پیدا کنه حتما راه های عمل و درمانشو ادامه بده

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

عزیزم قوی باش گریه نکن فکر نکن فقط تو تنها کسی هستی که به مادرمریضت میرسی منم 25 ساله تنهایی از مادرم پرستاری میکنم تمامی کارهای دوا و درمون این دکتر اون دکتر خورد و خوراک حتی کارهای شخصیشم خودم انجام میدم خواهر و برادر هم دارم ولی اصلا احوال نمیپرسن

دختری از دیار کوردستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قوی باش گریه نکن فکر نکن فقط تو تنها کسی هستی که به مادرمریضت میرسی منم 25 ساله تنهایی از مادر ...

خدا کنه حداقل خوب شه من توانم این همه مشکل ندارم 

یه مشکلم حل نمیشه یه بدترش میاد 

خدا کنه حداقل خوب شه من توانم این همه مشکل ندارم یه مشکلم حل نمیشه یه بدترش میاد

توکلت به خدا باشه اینم یادت باشه خدا کسی و که بیشتر دوست داره با سختیهای بیشتری امتحان میکنه... فقط قوی باش

دختری از دیار کوردستان