2777
2789
عنوان

کاش فردوسی پور میبست دهنش رو

179 بازدید | 12 پست

مسئله غدیر ی چیزیه که بین شیعه و سنی مشترکه اصلا باعث تفرقه نمیشه

هیچ توهینی نکرده وحید شمسایی فقط اعتقادش رو گفته

هیچ ریایی توی این مسئله نیست وظیفه هر شیعه ایه عشق علی رو جار بزنه از غدیر بگه

من واقعا بیشعوری این آدمو درک نمیکنم ، اونجایی ک تو بازی عربستان و عراق ، شعار دادن در کربلا رو کندیم چرا ساکت بود فردوسی پور !!! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا هر کسی نظر شخصیش بگه از نظر شما بیشعوره

اگر نظر شخصیه ، وحید شمسایی هم نظر شخصیش رو گفته

چرا ی نفر بی ربط باید بهش حمله کنه م ذهن مردم رو به سمتش برگردونه

به هر حال اعتقادات در مورد غدیر بین شیعه و سنی متفاوته و یکی از اختلافات شیعه و سنی سر همین مسله است و من موافقم با فردوسی پور توی بازی‌های اتحاد اسلامی بهتر بود به اختلافات اشاره ای نشه ،،، مثلا میتونستن سجده شکر بکنن که وجه مشترک بین همه مسلموناست 

اگر نظر شخصیه ، وحید شمسایی هم نظر شخصیش رو گفتهچرا ی نفر بی ربط باید بهش حمله کنه م ذهن مردم رو به ...

خب اونم اشتباه کرده ببین یه چیز هست به اسم نظر شخصی هر کسی عقاید خودش داره هر کسی عقایدش متفاوته با شما نه نیازی به حمله به شخصیتشه نه اینکه بیشعوره فقط نوع دیدگاه و عقاید متفاوت 

به هر حال اعتقادات در مورد غدیر بین شیعه و سنی متفاوته و یکی از اختلافات شیعه و سنی سر همین مسله است ...

شما توهینی توی این کار دیدی که اختلاف ایجاد کنه ؟

نیومده بگه لعنت بر عمر و عثمان و ابوبکر

دو اینکه چرا بازی ای که عربستان و عراق بودن اونها براحتی توهین کردن ، کسی حرفی نزد 

شما توهینی توی این کار دیدی که اختلاف ایجاد کنه ؟نیومده بگه لعنت بر عمر و عثمان و ابوبکردو اینکه چرا ...

توهین نیست ولی باعث ایجاد اختلاف میشه

توی بازی عربستان تماشگران حرف تحریک آمیز زده بودن از بازیکنان و مربیان کاری نکرده بودن و اگه اخبار رو دنبال کنی همین تماشاگر توسط پلیس عربستان شناسایی و اظهار شده