2777
2789
عنوان

از غذامون ب بچه دوستم ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 55 پست
دوستت که واقعا رفتارش زشت بوده و به نظرم تجدید نظر کن.اما در مورد بچه ها، به نظرم پسر ۹ ساله فقط قد ...

مشکل همین بود من کل سفارششونو حساب کردم پسرم ب بطری دست زد کولی بازی در اوردن با اینکه خودمم خریده بودم  دید دل بچش اب میشد پامیشد دست ب جیب میشد برا بچش میگرفت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
از عمد ندادم یخچال بغل گوشمون بود ی نوشابه مگه چند تومنه میتونست پاشه یکی بده دست بچش یا ن اصلا یکی ...

نباید حساب می کردی می گفتی شرمنده به اندازه ی سیصد  موجودی ندارم حالا تعارف نکن  بگو سفارشتون سیصد شد  لطفا بزنید احتیاج دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عمد ندادم یخچال بغل گوشمون بود ی نوشابه مگه چند تومنه میتونست پاشه یکی بده دست بچش یا ن اصلا یکی ...

نباید حساب می کردی می گفتی شرمنده به اندازه ی سیصد  موجودی ندارم حالا تعارف نکن  بگو سفارشتون سیصد شد  لطفا بزنید احتیاج دارم 

ببین بیشتر برا این عصبی هستی که حس میکنی از عمد رمز کارتشو اشتباه گفته ولی ازت خواهش میکنم حتی اگر 90 درصد مطمئنی بازم قضاوتش نکن...شاید اون لحظه واقعا حواسش پرت شده....نمیگم همین جوری به ارتباط ادامه بده ..کاملا حق داری اگر حس مثبتی به این ارتباط نداری رابطه رو قطع کنی...ولی فقط قضاوت نکن که من از این قضاوت های اینجوری خیلی زخم خوردم جاهایی که حتی با اطمینان میگفتم نهههه من مطمئنم که منظور طرف این بوده 

الانم که پیام داده براش به این صراحت ننویس یهو میبینی دنیا میچرخه بچه ی خودت توو سن بالاتر یهو یه رفتار بچگونه توو جمع انجام میده و شرمنده و ناراحت میشی

لاقل یه بار باهاش برو بزار غذاتو حساب کنه بعدا قطع کن 😐اینجوری فکر می‌کنه چقدر زرنگه

خو اگه رفت وباز کارتش گم شده بود یا خالی بود یا رمزش فراموش کرده بود چی.این اسی هم که دست به کارت

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
نه مقایسه نمیکنم ولی خب بچه کارای هیجانی و یکدفعه ای زیاد انجام میده هر بچه ای تو یه سنی به درک و فه ...

واقعا بچه نه ساله اطراف شما این مدلین پس چرا پسر من این مدلی نبود ما خونه خواهر یا مادر خودم بریم پسرم دست به غذانمیزنه اگه دعوت نباشیم تو مهمونی محاله موز برداره به دونه میوه کوچیک وشیرینی کوچیک بسنده میکنه خیلی برام عجیبه این رفتارا که میگید بچه نه ساله نمیفهمه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
واقعا بچه نه ساله اطراف شما این مدلین پس چرا پسر من این مدلی نبود ما خونه خواهر یا مادر خودم بریم پس ...

خب داره میگه که بچها متفاوتن هرکسی توو یه سن بسته به شرایط محیط به این درک و...میرسه

ما هم یکی از بچهای فامیل که کلاس دومه..هنوز عین بچه کوچولوها که تازه راه رفتن یاد گرفتن وقتی میره جایی میخواد بره کل خونه یارو سرک بکشه و وسایل کمد و ..رو ببینه و به همه چی دست بزنه

واقعا بچه نه ساله اطراف شما این مدلین پس چرا پسر من این مدلی نبود ما خونه خواهر یا مادر خودم بریم پس ...

عزیزم بالاتر گفتم بستگی به محیطی که توش بزرگ شده داره

وگرنه بچه ام داریم تو فامیل مودب اصلا همیشه ساکته تا وقتی چیزی ازش بپرسن از ترس خانوادش برای نمره یه شب نیومد خونه با بدبختی پیداش کردن همه جور بچه ای پیدا میشه با هر رفتاری نمیشه مقایسه کرد 

مثلا من بگم‌بچه من یکسالگی زبان باز کرده چرا بچه تو دوسالشه حرف نمیزنه کامل مقایسه درستیه ؟نه چون هر بجه تو یه محیط و یه ژنتیک و اخلاق خاص بزرگ‌شده همه که مثل هم نیستن

خو اگه رفت وباز کارتش گم شده بود یا خالی بود یا رمزش فراموش کرده بود چی.این اسی هم که دست به کارت

دیگه باید جلوی خودشو بگیره😁بگه کارت همراهم نیست یا موجودی نداره

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼