2777
2789

من ۳ ساله با یکی تو رابطم

ی مدتیه هممممش دعواس و من  خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی زبون درازم 

بمیرم هم‌نمیتونم جلوشو بگیرم

رابطمو دوس دارم ولی خیلی استرسی شدم و آرامش رفته ازمن 

امسال پشت کنکوری ام و درس دارم بیکار  هم نیستم

میترسم این کارا حتی باعث شه از دستش بدم 

لطفا بگین‌چیکار‌کنم این روزا دلم نمیخاد برم سمتش اگه برم دعوا میشه

لطفا بگین چیکار کنمممم 

کات ک نگین چون رابطمون علکی و هری نیست هدف دارم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐

دعوا از سمت کیه اینکه میگی نگین کات انتظار داری بگیم بمون و بساز ..اگ بخواد بمونه می مونه کلا بدرد نمیخوره رابطه ای که توش دعوا باشه و حرمت شکسته شه بخصوص که کنکوری هستی

میگی خیلی زبون درازی و نمیتونی جلوشو بگیری! چون نمیخوای

آدم بخواد هر کاری میکنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

والا این مشکلات هارو زن و شوهر داشته باشن طلاق میگیرن‌شما که دوست ساده این میگی کات نه

اره 

یبین‌وابستشم نمیتونم دل بکنم

ولی میخام کمتر برم سمتش اصلا نمیدونم‌چیکار کنم

میگی خیلی زبون درازی و نمیتونی جلوشو بگیری! چون نمیخوایآدم بخواد هر کاری میکنه

خب اون خیلی عصبیم میکنه متم عصبی بشم رد میدم از دستش 

چه حوصله ای داربن تو رابطه ی پر تنش میمونین!آدم میره تو رابطه که حالش خوب بشه نه اینکه بدتر دغدغه ف ...

افرییننننن

خیلی دغدغه فکری دارم خییییییلی

قرار بذارین هفته ای یه بار بیشتر همو نبینین یا چت ها رو خیلی خیلی محدود کنین در حد صبح بخیر شب بخیر. بگو درس دارم فقط کمکم کن بشینم پای درسم.

اینطوری دلتم براش تنگ میشه کمتر زخم زبونش میزنی

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!