2777
2789
عنوان

ای وای بدبخت شدم

94 بازدید | 8 پست

بچه هاااا من فکر میکردم پسری که دوسش دارم فقط با منه و واقعا حوصله چت و اینا نداره اما خودش اعتراف کرد با یه دختر پولدار هست که خیلیم دوسش داره ولی از من عکسای لخت همش میخواست و فیلم با چهره ..

میترسم اینا منو دست مینداختن یعنی پسره و دختره که باهم بخندن ..

چون دختره مثل اینکه منو میدونسته🥲

وایییی خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر اشتباه کردی..عکس و فیلم دادی

اره واقعا امکانش بالاست پخش کنن منو ایسگا کنن هم قیافم شبیه جن بود یه جن بوداده همم اینکه کاملا بدون لباس همه چی معلوم بود وای کلی از این پکیج کامل ازم داره دختره پخش کنه یا این پخش کنه باید برم بمیرم..

بهش پیام دادم با اینکه بلاکش کرده بودم ولی اگه نمیگفتم دلم آروم نمیگرفت فعلا که آنلاین نشده

عکس و فیلم که بهش ندادی؟

دادم امکانش بالاست دختره و این منو ایسگا کرده باشن و پخش کنن حالا بهش علی رغم میل باطنیم پیام دادم گفتم نکنه پخش کرده باشین ببینم چی میگه ولی ممکنه ام به دروغ بگه نه کسی ندیده چون دختره رو که یکسال میگفت با کسی نیست 

ای وای عکس لختم بوده.......چی بگممممم ..‌‌‌‌اشاالله به خیر بگذره

بهش تو واتساپ پیام دادم خدافظی کرده بودیم پسره گفته بود دختره رو دوس داره و فلان بعد من رفتم گفتم نکنه عکسو فیلمامو پخش کنین اونم سین نکرد آنلاین صدا ولی سین نکرد انگار پیش دختره بوده سریع پیاممو فقط حذف کرده منم پیامامو پاک کردم اس دادم گفتم اسکل نیستم وقتی عاشق یکی دیگه ای بهت پیام بدم خدانکنه چنین فکری کنی و خدافظی کردم هیچی نگفت 😔وای خیلی بد شد غرورم شکست