2777
2789
دکترت گوش حلق بینی بود،یا جراح پلاستیک؟

جراح فک وصورت بود ولی خیلی کارش درست بود گفتش که اگه میخای تنفست عالی بشه بینیت خیلی نمیتونم کوچک کنم منم همون تنفس خوب وکه یه عمر در حسرتش بودم انتخاب کردم ولی تا جایی هم که تونست بینیم خوب دراورد

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من يكشنبه دوم ارديبهشت بينيم را جراحي كردم، درد نداره ولي سختي داره، اگه ميدونستم اينقدر سختي داره هيچ وقت اين كار را نميكردم. چون بينيم مشكل خاصي نداشت و فقط دوست داشتم بيني شيكي داشته باشم.

من بچم دوسالشه وبسیاااار نق نقو و بغلی پس بگو پدرم درمیاد چون مراقبت میخواد زیاد نه؟

اره عزیزم خیلی مراقبت میخاد. مخصوصا اولش ک هیچ کاری نمیتونی کنی. یا بذار بچه ت بزرگ تر شد عمل کن یا بچه رو چن روز اول بذار پیش یکی دیگه. نزدیکت نباشه بهتره

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.