2777
2789
عنوان

دخترم شبیه خودم شده😞

281 بازدید | 19 پست

من خیلی ساکت و غیراجتماعیم،الان دخترم سه سالشه اونم اخلاقش شبیه من شده،اصلا دوست نداره خونه کسی بره اگه هم بره اصلا بازی نمیکنه ساکت یجا میشینه،حتی خونه افرادخیلی نزدیک مثل خاله و مادربزرگش هم خیلی بازی و سروصدا نمیکنه فقط تو خونه خودمون خوبه بنظرتون اگه ازین به بعد هرروز اینور اونور ببرمش مثلا یروز خونه خاله یروز خونه عمه ...خوب میشه؟تاثیر داره؟بچه دوم بیارم چی؟اخه شوهرمم همش میگه یکی دیگه هم بیاریم خیلی تنهاست گناه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچه دوم هم گوشه گیر شد چی؟ سومی رو میاری؟ بذارش  مهد، ببرش خانه کودک، ...درست میشه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
آره بچه دوم ، سوم بیار تکثیر پیدا کنه هر چقدر دوست داری بیار ژن خوب منتشر بده

نکشیمون ژن برتر

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

خب دیگه عزیزم انتظار داری از کی یاد بگیره؟به شما نگاه می کنه سعی کن خودتون اجتماعی بشید ارتباط بگیرید اونم به مرور خوب میشه باهاش صحبت کن همین که صحبت کنی کلمات بیشتری به گوشش می خوره

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نمی دونم ذاتش بچه آرومیه هر جام ببریش بازم اینجوریه

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین