گفتم ساعت های بودنت رو بگو که اون ساعت های ما نیاییم تا تاپیک هات رو که پشت سر هم میزنی نبینیم
دیگه این سوالا چیه ! اسمت رو اگر دیده بودم مطمئن باش تاپیک تو یکی رو باز نمیکردم ..... چرا باید حرفهای یه زن بدجنس رو بخونم که حلوای پسر شوهرش رو وقتی پسر ۲۰ ساله زنده هست ، می پزه و توی سایت برای جلب توجه پست میکنه.....
زنی که بچه دو ساله همسایه رو میزنه!!!!!
بچه یک ساله خودش رو سیلی میزنه!!!!!!
اون یکی بچه شو هم که کلا از اول ول کرده پیش شوهر قبلیش و هیچوقت سراغش رو نگرفته
و این وسط فقط دلش میسوزه چرا پدرش برای برادرش که از نوجوونی معتاد شده خرج نمیکنه ..... یا هنوز با پدرش درگیره.....
من جدا خوشحال میشم تاپیک های شخصی مثل تو رو نمیخوندم و فکر نمیکردم زنی هست که به بچه یکساله اش سیلی میزنه و یا اون بچه مدام سرش اینور و اونور میخوره و بعد من انتظار دارم برای دیگران ، انسان بهتری باشه !!!!! و چشمش دنبال یه بشقاب غذای پسر شوهرش از پول پدر خودش ! نباشه.......
تو بگو کی ها میایی سایت ما اون یه ساعت رو کلا نیاییم تا تاپیک هات برن تهِ لیست ِ نی نی سایت و نبینیم اصلا .....
البته برات حتما سخته بگی .... بالاخره مدیریت چند تا کاربری و رسیدن به همشون و با هر کدوم ۶ تا تاپیک زدن، زمانش از دستت در میره !
باز خدا رو شکر این ششمین تاپیکت بود 😂 دیگه منو ریپ نزن که حوصله ندارم وقتم توی سایت رو تو بگیری.....