2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم نبریم شوهرم دزدکی پول بده بشون

اهل دزدکی پول دادن هس؟

اگه برای شما کم نمیذاره حساس نشید اما اگه زیادی خرج میکنه براشون و کم میادسعی کن قرض و قسط درست کنی تا پول نمونه براشون 

نشنیدم ولی شاید بدهبیش از حد پرتوقع شون کرده

اول تو داری میری چیزی نبر یک درمیون کن بعدا قطعش کن شوهرتم پول یواشکی نمیده 

اگر فهمیدی داده و تکرار کرده و بیش ازحد شده حالا متقاعد کن 

ازش پول بگیر تشکر کن و کاری کن دلش بخواد پولاشو به تو بده 

حتی اگه کم بده

عزیزم اسم کاربری مگه نمبینی!؟

گفتم ساعت های بودنت رو بگو که اون ساعت های ما نیاییم تا تاپیک هات رو که پشت سر هم میزنی نبینیم

دیگه این سوالا چیه ! اسمت رو اگر دیده بودم مطمئن باش تاپیک تو یکی رو باز نمیکردم ..... چرا باید حرفهای یه زن بدجنس رو بخونم که حلوای پسر شوهرش رو وقتی پسر ۲۰ ساله زنده هست ، می پزه و توی سایت برای جلب توجه پست میکنه.‌....

زنی که بچه دو ساله همسایه رو میزنه!!!!!

بچه یک ساله خودش رو سیلی میزنه!!!!!!

اون یکی بچه شو هم که کلا از اول ول کرده پیش شوهر قبلیش و هیچوقت سراغش رو نگرفته

و این وسط فقط دلش میسوزه چرا پدرش برای برادرش که از نوجوونی معتاد شده خرج نمیکنه ..... یا هنوز با پدرش درگیره.....

من جدا خوشحال میشم تاپیک های شخصی مثل تو رو نمیخوندم و فکر نمیکردم زنی هست که به بچه یکساله اش سیلی میزنه و یا اون بچه مدام سرش اینور و اونور میخوره و بعد من انتظار دارم برای دیگران ، انسان بهتری باشه !!!!! و چشمش دنبال یه بشقاب غذای پسر شوهرش از پول پدر خودش ! نباشه.......

تو بگو کی ها میایی سایت ما اون یه ساعت رو کلا نیاییم تا تاپیک هات برن تهِ لیست ِ نی نی سایت و نبینیم اصلا ..... 

البته برات حتما سخته بگی .... بالاخره مدیریت چند تا کاربری و رسیدن به همشون و با هر کدوم ۶ تا تاپیک زدن، زمانش از دستت در میره !

باز خدا رو شکر این ششمین تاپیکت بود 😂 دیگه منو ریپ نزن که حوصله ندارم وقتم توی سایت رو تو بگیری.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گفتم ساعت های بودنت رو بگو که اون ساعت های ما نیاییم تا تاپیک هات رو که پشت سر هم میزنی نبینیمدیگه ا ...

در حدی نمیبینمت وقتم و تلفت کنم و زندگی گندتو ب روت بیارم

کوتاه و مختصر واگذارت کردم ب خدا و کارما 

مثلاً چ کاری کنم

با زبون خوش میگی بیش ازحد پول بدی به دیکران خودمون لنگ می مونیم و کارمون زار میشه به نظرم اونام گاهی باید دست پر بیان گاهی باید دعوت کنن بدون اینکه انتظار داشته باشن ما حتما چیزی ببریم