2777
2789
سر یه پرتقال انقد حرص خوردن طبیعی نیست، یکم دستتو بازتر کن

تاپیک هاشو یه کم بیشتر اگر ببینی ، بیشتز به عمق فاجعه پی می بری..... خدا رحم کنه الان میخواد ۶ تا تاپیک با همین موضوع با اسم های مختلف بزنه 🙄😂 هر بار اسم ها رو عوض میکنه 😂 برای سنجش کاربران 🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک هاشو یه کم بیشتر اگر ببینی ، بیشتز به عمق فاجعه پی می بری..... خدا رحم کنه الان میخواد ۶ تا تا ...

اسم کاربریشو ندیده بودم اونموقع که نظر دادم، این کاربرو‌ میشناسم انگار وسواس داره 🫠

زده تموم شده

جدی ؟ بهترین خبر رو دادی بهم 😂 خوش خبر باشی همیشه 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اسم کاربریشو ندیده بودم اونموقع که نظر دادم، این کاربرو‌ میشناسم انگار وسواس داره 🫠

خوبه پس معرف حضور شما هم هستن 😁👍 وسواس و کمی بیشتر ..... 😊

خدایا ........ چه بدشانسی هستم که الان آنلاین شدم اومدم سایت.......این چندمین تاپیکت هست امروز ؟ بای ...

تگت کردم بیای؟!

من همیشه میگم خانمای باتجربه و عاقل بیان تاپیکم نمی‌دونم تو چراااااااا میای!!!!

تگت کردم بیای؟!من همیشه میگم خانمای باتجربه و عاقل بیان تاپیکم نمی‌دونم تو چراااااااا میای!!!!

وقتی ۶ تا پشت سر هم میزنی 

با هر کدوم از کاربری هات که ماشالله سلطان سیمکارت هستی شما بعد از ترکیده و ‌......

طبیعی هست که دیده بشی

حالا برو خوشحال باش دیده شدی 😂 تو بگو چه ساعت هایی میایی سایت که ما نیاییم ..... نبینیم تاپیک هات رو تا برن ته ِ لیست ......

خوشحال تر میشیم والا 😂

تگت کردم بیای؟!من همیشه میگم خانمای باتجربه و عاقل بیان تاپیکم نمی‌دونم تو چراااااااا میای!!!!

حالا یک تاپیک زده ول کنید 

منم اولا تو سایت بودم هی یک تاپیکو چهارپنچ بار میزدم بلکه اون جوابی که میخوام بگیرم الان سال تا سال تاپیکم نمیزنم 😂😂

سایت گیر نمیده شما گیر میدین