2777
2789

جلسه دوم لیزرمو میتونم پنج روز بندازم جلو یا دقیقا سر همون تاریخ که گفتن باید برم؟ آخه میخوام برم سفر بهشون زنگ بزنم نوبت جلو تر میارن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@mizaniiii‍   سلام گلم  خوبی 🍀 پستتو راجب به خرج کردن پسر دیدم  .خیلی خوشم میاد از دخترایی مثل شما💐 . چیا میخرید برات  مثلا در حد  طلا و ایفون خریدن و هرماه ، ماهانه ریختن به حسابت بود؟؟
میخواستم بپرسم چیکار میکنید چی میگید چه رفتاری دارید که پارتنرتون براتون هزینه میکنه ؟ اگر خودتون ازش میخوایید چی میگید بهش ؟
و اینکه خیلییی خشگلو بور و سفید و چشم رنگی هستید یا پلنگید ؟ چرا براما اینجوری نیستن . داستان چیه چه رمزی میزنید خواهر توروخدا یادم بده 😂

@mizaniiii‍ سلام گلم خوبی 🍀 پستتو راجب به خرج کردن پسر دیدم .خیلی خوشم میاد از دخترایی مثل شما� ...

من با سوهرم دوست بودم برام خرج میکرد سفید و خوشگل هستم البته به گفته دیگران من خوشم نمیاد از خودم تعریف کنم و خبررابطه ما خیلی نزدیک تر از دوستی بود عزیزم