2777
2789
عنوان

داداشم و نامزدش حالمونو بهم زدن دیگه با رفتارشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 55 پست

الان تنها چیزی ک منو ناراحت میکنه فشار های عصبی مامانمه قندش رفته رو ۲۴۰ .هرچقدر میگم حرص نخور ول کن بیخیال باش گوش نمیده

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چه قرنی زندگی میکنید 

که سالن پذیرایی خانوما و اقایون جداست ؟

و حتی سفره غذا رو جدا پهن میکنید ؟؟

بنظرم جا این حرفا لذت ببرید از عشق بینشون

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خانوادگی با خاله هام و داییمینا رفته بودن شمال من نرفته بودم مامانم میگه دیگه سردرد شدم از دست اینا ...

ببین من مخالف کارشون نیستم اتفاقا خیلی خوبه که هوای هم رو دارن و احترام میذارن اما خب هر چیزی آدابی داره وقتی قبول می کنی که با جمع بری جایی خب با جمع هم باید مچ باشی اگه قرار باشه هرکی فقط دو نفری بره اینور و انور که مسافرت جمعی معنا پیدا نمی کنه اگه قرار نیست با جمع باشن دسته جمعی لذت ببرن خب برای چی با جمع میرن مسافرت دو نفری برن لذتشم بیشتر بشه که. چند سالشونه؟ یه خرده هم که نامزدن بالاخره ذوق دارن

عزیزم انتظار داری ارتباط عاطفی و جنسیشون مثل پدرومادرتون باشه که پنجاه شصت سال سنشونه؟جوونن دلشون می ...

منم جوونم ارتباط عاطفی جنسیمم خیلی زیاد ولی تو خلوت خودمون نه وسط جمع . حالا مثلا شوهر من ک تو مهمونی های بزرگ کنار من نمیشینه و کنار بقیه آقایون میشینه غذا میخوره معنیش اینه منو دوست نداره و محبتی بینمون نیست ؟؟؟

حق داری به نظرم خب یه مهمونی همش 3 4ساعت طول می کشه بعد اون برن همش پیش هم باشن وقتی تو یه مهمونی ...

ولی عمرا اگه یه عده اینو بفهمن . 

شما زیاد روشون زومی وقتی رفتارشون دلی نمیشکنه اسیبی ب کسی نمیزنه ،،بزارین جیک جیکاشونو کنن همین روزا براشون میمونه زندگیا سخته شما ب کسی سخت نگیرید بزارین تو حال خودشون باشن

حق میدم بهتون حرصتون بگیره، اما این اداهاشونو کاملا ندید بگیرین ،اولشه کم کم تموم میکنن این لوس بازی ...

یه رفتارهایی دارن کم از بوس و بغل نداره . من فقط از این ک مامانم حرص میخوره ناراحتم وگرنه به من ک چیزی نمیشه 

تو چه قرنی زندگی میکنید که سالن پذیرایی خانوما و اقایون جداست ؟و حتی سفره غذا رو جدا پهن میکنید ؟؟بن ...

یعنی چی ؟ تعداد مهمونا بالا بود تو یه اتاق جا نمیشدن همه . چه ربطی به این داره که تو چه قرنی زندگی می‌کنیم؟؟؟ 

تجربه نشون داده کسانی که این جور رفتارهای چندش و تهوع آور رو انجام میدن زیاد طول نمیکشه که بد جوری ا ...

من واقعا آرزو میکنم همیشه خوش باشن . ولی یه وقتایی آداب جمع رو باید رعایت کنند مگه فقط اینا زن و شوهرن؟