2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه فیلم خارجی چندروز پیش دیدم دختره انگل از اینا که تو بار خودفروشی میکرد یکهفته پسره بهش ۱۵ هزار دلار دادکه فقط باهاش باشه پسره گفت ده هزار دلار دختره گفت نه ۱۵ هزار دلار

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

پول زیادیه ولی خوب قبلش صحبت کن که به رئال پس میدی یا دلار فردا ایشون پول دلار بخواد و شما بخواهید ر ...

برا ما زیاده برا اونا نه

چون اونا به دلار درمیارن به دلار هم خرج میکنن

همه چیزاشون گرونه

خدایا شکرت

یه فیلم خارجی چندروز پیش دیدم دختره انگل از اینا که تو بار خودفروشی میکرد یکهفته پسره بهش ۱۵ هزار دل ...

پول زیادیم بود چون پسره خیلی پولدار بود چنین پولی به کسی نمیدادن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن