2777
2789

قبلا ب این جمله اعتقاد نداشتم ولی الان دارم واقعا..

نمیگم آدمایی که معیار های زیبایی رو ندارند با کسی آشنا نمیشن و خواهان ندارن! اتفاقا ازدواج های خیلی خوبیم میکنن همشون اکثرا.

ولی واقعا تو جامعه مون زیبایی خیلی مهمه فراتر از حد طبیعی..

من متوجه شدم اگه یه آدم هنرمند زشت و بی هنر زیبا رو بزارن یک جا همه توجه ها میره سمت اون بی هنر زیبا و آدما احترام بیشتری‌میزارن و کاراشون زودتر راه میفته و خواهان بیشتری هم تو ازدواج دارن مردا و حتی زنا .. واقعا ظاهر بینن..

موافقید؟

پیرینسس🎀🤍

صددرصد 

یه داستان در این مورد شنیده بودم ک حیف اینجا جاش نیست بگم وگرنه میگفتم... 

مردا ظاهر پرستن 

ولی دخترا با گوش عاشق میشن و گول دروغای پسرا رو میخورن 

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟ 🤔😅😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صددرصد یه داستان در این مورد شنیده بودم ک حیف اینجا جاش نیست بگم وگرنه میگفتم... مردا ظاهر پرستن ولی ...

عزیزم داستان رو بهت درخواست دوستی بدم تو خصوصی واسم تعریف میکنی؟‌کنجکاو شدم

پیرینسس🎀🤍

نه بیشتر موافق پررو بودن و جلف بودن آدمام حقه باز بودنشون و پولدار بودنشون زیبایی ب اون شدت دیگه ملاک نیست کافیه حرومزاده باشی به همه خواسته هات میرسی حتی اگه زشتم باشی

و من ندارمش😔😔😔

اولا که همه زیبایی های خودشون رو دارن

و تو این دوره زمونه انقدر عمل های فروان و ترند های مختلف مد هست که تو بخوای هم نمیتونی زشت باشی

سوما تو تنها مشکلت اعتماد به نفسته

پیرینسس🎀🤍

نه بیشتر موافق پررو بودن و جلف بودن آدمام حقه باز بودنشون و پولدار بودنشون زیبایی ب اون شدت دیگه ملا ...

اون که صددرصد

من دارم تو نگاه های اول رو میگم

مثلا یه آدم حرومزاده که ظاهرش خوب نباشه بره جایی که کسی‌نگاهشم نمیکنه یا عاشقش نمیشن و براش سر و دست نمیشکونن 

مگر اینکه بخواد آدما رو بازی بده و و و که تهشم کارما داره به نظرم

که زیاده از این جور ادما

پیرینسس🎀🤍