2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم ک هر کی تهمت میزنه نمازاش

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 107 پست
همین چارتا مث شما پیذا میشه این مردا خانواده هاشون انقد پرو میشن دیگه ینی چی اتو دستش نمیدادی بره گم ...

ولم کن بابا تو‌چی میگی این وسط 

بقیه پستام هم یخون بعد نظر بده خانم توهینننن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا با این ادبیات با مادرشوهراتون بحث میکنید و این دیالوگ ها باهم زد و بدل میکنید با مادرشوهرم ۱۴س ...

عزیزم بی احترامی ندیدی بی احترامی نکردی.

من اگر به مادرشوهرم رو بدم در نوع لباس پوشیدن بابام هم دخالت میکنه.

انقدر سیاه زبان و بد دهنه که حد نداره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
یعنی واقعا زن اجازه مدیریت تن خودش نداره برده دست جامعه هست

خیلی ناراحت کنندس من رو هم مادرم و‌مادرشوهرم بردن 

من چیزی نگفتم ولی واقعا از مادرشوهذم بدم اومد 

نامزدم گفت این مسخره بازیا چیه اخه اعتماد نداشتم نمیومدم جلو مامانم هم برای کارش دلیل داشت 

بعدا نامزدم گفت دیگه حالا که کار خودتون رو کردین من از این دستمال و این کارا انجام نمیدما😂😂😂

برو بابا مگ میدونی بمن چی گذشته

واای باز کاربری شما از جمله ات شناختمت رفتم تاپیکات دیدم بله همون کاربر هستید 

من قبلا هم توی تاپیک های شما شرکت کردم وخیلی بد دهنی بی ادب و حق به جانب و انتقاد ناپذیر 

مادرشوهرت پدرت رو کشته یا مادرت رو ؟چه کرده که اینقدر شما ازش پر هستید 

الان نبین شوهرت پشتته نامزدی فردا رفتی سر خونه زندکیت تازه متوجه بازخورد رفتارهات میشی 

ماهم نامزد بودیم و یا اطرافمون دیدیم از این حرف ها پیش میاد شوهر نامزد پشت زنشون هستن همین که برن زیر یک سقف تازه متوجه میشی این آدم اون آدم نیست نه اینکه نقش بازی کنن نه 

از یک جایی به بعد خسته میشن مردها از یک جایی به بعد که بدیت آوردنت دیگه عادی میشی براشون و تحمل بددهنی داد و فریاد وبی احترامی نمیکنن تازه یکبار طرفداری مادرش رو کنه شما اونجا دعوا بیشتر گر میکیره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شوهرم اصن نگف روش نشد گف من قبولش دارم مادرشوهرم خودش گف بهم

شوهرت که باید فهمیده باشه دختر بودین دیگه 

از خون و خیلی چیزا مشخص میشه بار اول است و باکرگی.

حالا که نگرفتی و گذشت برات مهم نباشه 

لایک نکنید 🙏

شوهرم خوبه مامانش اینجوریه

الان خوبه ‌‌‌‌‌..... این خط این نشون اگر بعدا حرف نزد بهت..... الان زنش نشدی هنوز خوبه بعدا می بینی اونم یکی هست لنگه مادرش

فرهنگ خیلی مهمه 

این ازدواج خوبی نیست

خود دانی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واای باز کاربری شما از جمله ات شناختمت رفتم تاپیکات دیدم بله همون کاربر هستید من قبلا هم توی تاپیک ه ...

حرف تو قبول دارم مردا تا یه جایی پشت زن شون هستن 

از یه جای به بعد جوری از خانواده شون دفاع می‌کنن که شک می‌کنی این همون آدم است یانه 

لایک نکنید 🙏

بشه مامان میارم؟عزت خودش بکشه خم به آبروی مادر شوهر کم عقلش نیادحرف بدی نزدهمگه دروغه این انقدر خودش ...

شما داستان اون پیرزن و مناره کج مسجد رو شنیدی؟! 

میشه گاهی با یک جمله با یک حرکت جلوی یک حرف دعوا جنگ بحث رو گرفت 

میشه گاهی سرنوشت رو عوض کرد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

حرف تو قبول دارم مردا تا یه جایی پشت زن شون هستن از یه جای به بعد جوری از خانواده شون دفاع می‌کنن که ...

دقیقا نود درصد اینجورین