2777
2789
عنوان

بياين بگين حق با من بود يا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 80 پست

خوشبختی ساختنیه 

اگه زن یا مرد هردو خام باشن نتیجش میشه طلاق های کاذب 

شماهم سرچیز های الکی بهم گیرندین 😤

شما پدرو مادرین وقراره الگوی بچه هاتون باشین😒😒😒

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار ناراضی خوب گفتی با دو بچه این حرفا چیه میزنه بگو ب فکر آینده بچه هات باش این بحثارو ول کن

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
کجاش گفته زن دوم؟ چرا من متوجه نوشته هاش نشدم    

همون اولش که گفته اگر ناراحت نمیشدی طلاقت میدادم  البته مستقیم نگفته که

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
خوشحالم از نفهمیدنت ای وی     منو از تنهایی در اوردی

اگه خوشحال تر میشی باید بگم منم زیاد نفهمیدم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
پس الکی حرف نزن     شوخی کردما فرزندم

😂😂😂😂😂 

میدونم عزیزم😘

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

نه عذر خواهی نکن معلومه شوهرت پررو تشریف داره

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
حالا چي كار كنم عذر خواهي كنم فكر مي كنه برا اينكه به كسي نگه  عذر خواهي كردم وترسيدم وفهميدم ح ...

عزیزم این حرفا چیه ،این دعواها مال اوایل ازدواجه نه الان که دوتا بچه دارین 

خیلی رک وراحت بگو این بحثای ابکی رو تموم کن توی روحیه بچه ها اثر بد داره ،وقتی از این حرفا میزنه یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه

خوشحال میشم پیجم 

حرمت زندگی مشترکتون رو با این حرفا خدشه دار نکنید . نذار حرف جدایی بیاد وسط . مقصر اصلی شوهرته که گفته اگه تو ناراحت نمیشدی طلاقت میدادم . این یعنی به حس و احساسات شما اهمیت نداده وگرنه میدونه که یه خانوم این حرفو از شریک زندگیش بشنوه چقدر بی انگیزه میشه از زندگی مشترکش .

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار