ماچند وقت دعوا داشتيم الان اشتي كرديم ولي دلخوريم وبا خانواده هاهم نميريم وبيايم حالا ديشب شوهرم داشت تعريف مي كرد كه دوستش از هم جد اشدن وبهش گفتم كه خوبه بجهنداري وحالا هم انادواج ميكنه هم تو ،من گفتم ناراحت نشد كه گفتي ازدواج ميكنه وبالاخره زنش بوده گفت نه ومن هم اكه مي دونستم كه تو اذيت نميشي طلاقت ميدادم اما مي دونم تو خيلي اذيت ميشي گفتم تو فكر من را نكن وبه فكر خودت باش گفت كه تو اگه يك هفته بچه ها را نبيني مي ميري ومن رگ خودم را مي زنم كه تو اذيت نشي(البته اين چند وقت خيلي اذيت كرده وزبوني حرفاش)منم خيلي بهم بر خورد كه مي خواد بمه برا اينه كه دارم زندگي مي كنم منم گفتم خدا نيامرزه خود ش پدر ومادر ان كيي را كه با دروغ هاش باعث ازدواجي شد كه هم تو احساس بد بختي مي كني وهم دوتا بچه اين وسط موندن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀 یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
حرمت زندگی مشترکتون رو با این حرفا خدشه دار نکنید . نذار حرف جدایی بیاد وسط . مقصر اصلی شوهرته که گفته اگه تو ناراحت نمیشدی طلاقت میدادم . این یعنی به حس و احساسات شما اهمیت نداده وگرنه میدونه که یه خانوم این حرفو از شریک زندگیش بشنوه چقدر بی انگیزه میشه از زندگی مشترکش .
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار