2777
2789

کسی سر در میاره کمکم کنه؟ 

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

چطور

18 گیگ نت داشتم در عرض 4 روز تموم شد با اینکه هیچ استفاده ای ازش نداشتم

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده؟

گفتم اون بالا بعدش زدم ستاره 140 و... پیامک نمیاد اصلا

18 گیگ نت داشتم در عرض 4 روز تموم شد با اینکه هیچ استفاده ای ازش نداشتم

لابد دانلود خودکار ایتا و روبیکا و تلگرامو اینا بازه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

لابد دانلود خودکار ایتا و روبیکا و تلگرامو اینا بازه

نه ایا درم ن تل و نه روبیکا فقط میام سایت 

اینکه هک نیست😂😂

ببین اخه تو گوگل زدم گفت اگه  نتتون الکی داره میره و نمیدونید چجوری مصرفف میشه یعنی یکی دیگه از نتتوت داره مصرف میکنه 

حالا من یه بار کنار دوستم نشسته بودم جلو چشم خودمممم دیدم گوشیش زنگ میخوره به اسم من😱😱😱

بعد نگاه من کرد هردومون نگاه گوشیم دیدیم اصلا تماسی از من نیفتاده تو سابقه گوشیم خیلی حالم بد شد از هرکی پرسیدم نمی‌دونست 

حتی یکی دوبار از طرف من نوتیف پیام تو بله و این پیام رسانا میرفت پاک میشد یهو یا بهم میگفت چی پاک کردی فک میکردیم باگ پیام رسانه یا مثلا سیمکارتم خط رو خط شده 

البته بعدش فکر کنم گوشیم فلش کردم 

حالا زود مصرف شدن اینترنتم که خییلی برا من پیش میاد اونکه کلا روالش هس به نظرم

حالا به نظرتون گوشی یا سیمکارت من واقعا هک بوده؟؟؟؟؟؟

حالا من یه بار کنار دوستم نشسته بودم جلو چشم خودمممم دیدم گوشیش زنگ میخوره به اسم من😱😱😱بعد نگاه م ...

سیم کارت بعیده

احتمال زیاد گوشی ویروسی شده به خاطر دانلود یه چیزی