2777
2789
عنوان

بچه ها من احساس میکنم گوشیم هک شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 29 پست
عزیزم اگر اندرویدی یه اپ نصب کن راحت می‌فهمه چه کسایی وصلن

اپ چی؟ 

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

خب حتما کسی وصل شده به هاتاسپاتت رمز بزار براش

اون چیه؟ 

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من یه بار کنار دوستم نشسته بودم جلو چشم خودمممم دیدم گوشیش زنگ میخوره به اسم من😱😱😱بعد نگاه م ...

😂😂گوشیت جن زده شده

خب گوشیو برمیداشتی اونجوری مطمئن میشدین هک شده یا نه

به احتمال خیلی زیاد بخاطر بروز رسانی برنامه های داخلی و خود گوشی

یه چی میاد رو صفحه بروز رسانی نر افزا و...  چجوری غیر فعالش کنم؟ 

😂😂گوشیت جن زده شدهخب گوشیو برمیداشتی اونجوری مطمئن میشدین هک شده یا نه

انقدر وحشت کرده بودم جرات نداشتم بگم برداره بعدم شرایطمون خیلی بد بود دقیقا سر کلاس بودیم اون لحظه هنگ بودیم کامل البته سریع هم قطع شد🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چی میاد رو صفحه بروز رسانی نر افزا و... چجوری غیر فعالش کنم؟

خب همینه دیگه، اگه گوشیت بروز نشه گوشیت خراب میشه😐

باید حتما حتما هروقت براش بروز رسانی میاد بروزش کنی 

دقیقا گوشی خاهرم اینجوری خراب شد یهو خاموش شد دیگ روشن نشد بردیم تعمیراتی گف علتش این بوده

غیرفعالش نکن، از من گفتن بود

انقدر وحشت کرده بودم جرات نداشتم بگم برداره بعدم شرایطمون خیلی بد بود دقیقا سر کلاس بودیم اون لحظه ه ...

فک نکنم هک شده باشی، احتمالا یه برنامه غیرمجاز نصب کردی که اجازه دسترسی همه چیو بهش دادی

کسی کانون داغتو روشن میکنه وصل میشه به اینترنت گوشیت

ایبابا

فک نکنم هک شده باشی، احتمالا یه برنامه غیرمجاز نصب کردی که اجازه دسترسی همه چیو بهش دادی

ایشالا که همین بوده باشه 

آخه حس میکنم یه همکلاسیم تجربه هک سیمکارت داشت، چون گوشیش آیفون بوده امنیتش بالا بوده انگار سیمکارتشو هک کرده بودن میگفت حین چت مثلا تو واتساپ از طرفش پیامایی می‌رفته برا طرف مقابل که خودش نمیدیده فقط اونا میدیدن 

البته برا اون ضایع بوده برا من در این حد پیش نرفت