2777
2789
عنوان

بلک فرایدی رسم مسخره ایه

154 بازدید | 19 پست

واقعا چرا ما ایرانیا این مدلیم

نزدیک جشن سال نو میلادی که میشه بلک فرایدی میزنیم بعد دم عید خودمون که میشه همه چیز رو چند برابر میفروشیم😐خب هم وطن بلک فرایدی رو بزار واسه عید خودت

که هم وطن هات با دل خوش خرید کنن

میری بیرون میبینی اکثرا دارن از الان تبلیغشو میکنن 

اینستا هم که هست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کوروش معذرت

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوروش معذرت

دقیقا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

😂😂😂😂😂😂

دلیل خنده ات رو نفهمیدم

هرچقدر متن رو خوندم چیز خنده داری ندیدم

دلیل خنده ات رو نفهمیدم هرچقدر متن رو خوندم چیز خنده داری ندیدم

به تو نخندیدم 

به حق بودن حرفت خندیدم 

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

منظورش اینه یعنی راستم میگیا

نمیدونم 

ولی من از خنده اش این منظور رو نگرفتم

اینا دلیلشون اینه الان میخوان مغازه رو خالی کنند برا سال جدید جنس نو تو مغازه بچینن. 

بلک فرایدی هم الکیه مثلا همین دیجی کالا برو یه سر بزن هر چی بنجله داره ب اسم بلک فرایدی قالب مردم میکنه چون تو فروشگاه رو دستش باد کردن

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

بلکه فرایدی دقیقا یه بهانه س برای فروش

الان که توان خرید اومده پایین، به اسم بلک فرایدی و تخفیف میخوان اجناس رو بفروشن به ملت

وگرنه وقتی دم عید تقاضای خرید زیاد باشه چرا تخفیف بزنن 

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸