2777
2789

من تو دانشگاه یکی منو میخواست، من اطلاع نداشتم و نگو از قضا این فرد کراش یکی از هم اتاقیام بوده.

پسره اومده بود به من پیشنهاد داده بود من رد کردم، چون درسام واقعا زیاده و حوصله اینجور کارا رو هم ندارم.

هم اتاقیم فهمیده بود از روی حسادت برای من بمبر اسمسی زده بود(اگه نمی دونید چیه در این حد بدونید که برای ترسونده من تو فضای مجازی یه سری کارا کرده بود) و رفته بود از من به دروغ برای بقیه هماتاقی داستان چرند بافته بود که بماند اونا خودشون فهمیدن دروغ می گه و اعتنایی نکردن.

حالا من یه دوست صمیمیم این ماجرا رو گفتم و اونم به شدت از من تو صحبت خودمون دفاع کرد و اون هم اتاقیم رو کوبید ولی خب قبلا از طریق یه نفر دیگه اینا با هماشنا بودن و اینیستای همو داشتن.

اون دختره که منو بلاک کرد، منم اونو بلاک کردم.

امروز همون دوست صمیمیم یه اسکرین شات از استوری اون دختره داد که دیدم استوری دختره رو لایک کرده...

راستش می دونم کمی بچگانهست، ولی حس کردم اگهحتی همو فالو هم داشتن بعد از اون ماجرا حداقل نباید استوری دختره رو لایک میکرد...

به نظرتون حق دارم یا الکی حساس شدم؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری بنظرم

و اینم بگم که این دوستم چند نفر دیگه که ازشون خوشش نمیاد فالو داره ولی استوری هاشونو لایک می کنه.

ولی من حس می کردم چون این دختره خیلی بد با من تا کرد بهتر بود این کارو نکنه...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

حق داری ولی بگذر بهش فکر نکن به اونم زیاد توجه نکن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍