2777
2789

وای چقد نه زیاد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من امروز همینجور الکی داشتم میچرخیدم ببینم چیه جریان دیدم جلوی چشم خودم کد دوتا از محصولا در کسری از ثانیه عوض شد!

جالبه نه؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ینی همینجوری تو دیجی کالا باید بچرخی تا لا به لای کالا ها یه کد ببینی؟ چه زمان هایی؟ شب صبح ظهر؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ینی همینجوری تو دیجی کالا باید بچرخی تا لا به لای کالا ها یه کد ببینی؟ چه زمان هایی؟ شب صبح ظهر؟

برو اپ دیجی رو ببین روش نوشته شکار گنج، اونجا نوشته چه ساعتایی برگزار میشه، مثلا فردا ساعت 11،قبلش شرایطو بخون

برو اپ دیجی رو ببین روش نوشته شکار گنج، اونجا نوشته چه ساعتایی برگزار میشه، مثلا فردا ساعت 11،قبلش ش ...

اهان فهمیدم ممنونم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡