2777
2789

۱ نفرم ۴ روز یه بار میرم حموم در هفته ۲ بار لباسشویی روشن می کنم یکبار برای لباس های رنگ روشن یه بار برا تیره 

هر بار میذارم رو ۱۴ دیقه برا شست و شو + ۱۰ دیقه برا ابکشی 

بنظرتون مصرفم زیاده؟

همخونم میگف امروزم فلان چیزت و‌کثیف کردی؟

اون ماهی ۲ بار شاید استفاده کنه از لباسشویی

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرروز لباسشویی روشن میکنم هرروز لباسام رو عوض میکنم

جایی ک من زندگی می کنم برق گرونه 

شما تنهایی هر روز مصرف می کنی؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

کپک نمیزنه اون؟ شماهم خیلی کم استفاده میکنی و خیلی کم حموم میریمنکه روزانه روشنش میکنم برا خودم

اینجا خیلی سرده نمیشه روزانه رفت حموم 

برقم گرونه نمیشه هر روز لباسشویی روشن کرد 

برا ۱ نفر هر روز لباسشویی؟

۴ روز یکبار چجوری تحمل میکنی؟

بعد هم اون برنامه شست و شو که گفتی به نوع ماشین لباسشویی بستگی داره.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
شما مجردی ولی من که دو تا بچه هم دارم اکثرا یکروز درمیان روشن میکنم

من خونه خودمون مامانم هر روز روشن می کنه ، چون ۲۴ ساعتی یا من حموم بودم یا اعضای خانوادم 

ولی اینجا برق کرونه نه میشه زود ب زود رفت حموم نه میشه هی روشن کرد

دانشجویی؟ خوابگاهی؟ چجوری تو خوابگاه ماشین لباسشویی دارین؟

دانشجوام 

نه خوابگاه نیستم 

تو خونه زندگی می کنم

۴ روز یکبار چجوری تحمل میکنی؟بعد هم اون برنامه شست و شو که گفتی به نوع ماشین لباسشویی بستگی داره.

مجبورم 

هوا بشدت سرده اینجا و برقم بشدت گرون 

دستگاه کنتر نشون میده برا ۱ دیقه ۱ واحد مصرف میشه حدودا

دانشجوام نه خوابگاه نیستم تو خونه زندگی می کنم

اها با دوستت خونه دانشجویی داری 

کدوم شهری ک برق گرونه و الان خیلی سردهههه؟ 😐

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)