2777
2789
عنوان

بنظرتون زیاد از ماشین لباسشویی استفاده می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 26 پست
اها با دوستت خونه دانشجویی داری کدوم شهری ک برق گرونه و الان خیلی سردهههه؟ 😐

من خارج از کشورم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

کپک نمیزنه اون؟ شماهم خیلی کم استفاده میکنی و خیلی کم حموم میریمنکه روزانه روشنش میکنم برا خودم

من دو روزم بشه ۳ روز میمیرم هر روزم چند بار روشن میکنم استاتر چه جوری میمونی کپک نمیزنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر تایم کم میدی،خو لباس تمیز نمیشه، من زیر یکساعت نمی‌زارم و اکثرا دما ۶۰ درجه، حدودا ۴ روز یکیار ...

شرایطم فرق داره 

برق اینجا گرونه

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

مجبورم هوا بشدت سرده اینجا و برقم بشدت گرون دستگاه کنتر نشون میده برا ۱ دیقه ۱ واحد مصرف میشه حدودا

پس کلا در مکان اشتباهی تاپیک زدی.

باید بری توی نی نی سایت کشوری که مهاجرت کردی تاپیک بزنی و نظر بخوای.

ما چه بدونیم با توجه به کشور مقصدت، چه قدر استفاده طبیعیه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

فکر کنم در مکان اشتباه و سایت اشتباهی تاپیک زدی !

اینجا دیدم به شدت اصراف و مصرف زیادی دارند و به اون افتخار هم میکنن ! انگار نه انگار که آب و برق و... کمه !

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

پس کلا در مکان اشتباهی تاپیک زدی.باید بری توی نی نی سایت کشوری که مهاجرت کردی تاپیک بزنی و نظر بخوای ...

موقع ثبت نام تو نی نی سایت کشوری که هستم شمارش بود 😀

فکر کنم در مکان اشتباه و سایت اشتباهی تاپیک زدی !اینجا دیدم به شدت اصراف و مصرف زیادی دارند و به اون ...

دقیقا برخوردا اصلا عجیبه 

مگه هفته ای ۲ بار لباسشویی کمهههه

فک کنم چون گرونی برق نکشیدن برا همونه 

موقع ثبت نام تو نی نی سایت کشوری که هستم شمارش بود 😀

توبه منو امشب نشکون! من توبه کردم اینجا کسی رو دست نندازم  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
توبه منو امشب نشکون! من توبه کردم اینجا کسی رو دست نندازم

😂😂😂

اینجا خیلی سرده نمیشه روزانه رفت حموم برقم گرونه نمیشه هر روز لباسشویی روشن کرد برا ۱ نفر هر روز لبا ...

خب من هرروز میرم دانشگاه وقتی برگردم خب طبیعتا لباسام یکم عرقی یا بوی بیرون یمگیره باید شسته بشه نمیشه که همینحوری کثیف بزارم توی کمدم

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور