2777
2789
عنوان

شماهم شوهرتون بهتون ماشین نمیده

141 بازدید | 14 پست

من خسته شدم ازش دست فرمونم عالیه با اینک کم رانندگی میکنم 

همش میگ تو نمیتونی 

میشینه تو ماشین صدتا ایراد میگیره ازم 

مامان و بابام همیشع ازم تعریف میکنن ک دست فرمونت عالیه حتی فامیلام

همش منو میترسونه اعتماد بنفسمو ازم میگیره 

دلم خیلی پر فقط میخوام گریه کنم بغض تو گلوم گیر کرده 

یکی از فامیلامون ی ماهه گواهی گرفته شوهرش ماشینشو داد هی زرت و زرت استوری میزاره تو ماشین 

امروز دیدم قلبم ترکید ن اینک حسودی کنم ب خاطر اینک شوهرم نفهمه پیرم کرده من ۷ ساله گواهی دارم 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرا اکثرشون همینن

شوهر من رانندگی بلد نیست بزور من بعد ۱۰ سال ماشین گرفت بعدم بزووووور گواهینامه گرفت

هنوز خودش بلد نیست برونه بعد باهم میریم بیرون هی هولم می‌کنه گاز بده ترمز کن دنده عوض کن یوااااش 

اینه رو برمیداره سمت خودش تنظیم میکنه 😐 یا میخام به راست بپیجم یا لاین عوض کنم هی میاد جلو نمی‌ذاره آیینه رو ببینم میگه اگه راننده باشی چشم بسته باید برونی 

میده

مال من عنه گاوه پیرم  کرده بغض تو گلوم درحال ترکیدن حیف که مهمون هستم وگرنه دعوای شدیدی راه مینداختم نمیتونم هضم کنم دیگ عاشق ماشین سواریم ی کاری کرده میشینم ماشین پاهام میلرزه خدا لعنتش کنه انقد رو سرم داد زده مرتیک خر 

ماشین بخر

من خودم اصلا با ماشین شوهرم راحت نبودم

استرس میگرفتم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چجوری بخرم با کدوم سرمایه

طلا نداری؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

آخی عزیزممممم درکت میکنم خیلی سخته ...‌من شوهرم ماشین و بهم داده تا اذیتم نشم جایی میرم خودش تو سرما و گرما با موتور میره اینور اونور ...‌اینو بهت نگفتم که ناراحت بشی فقط چون پرسیدی واقعیت رو گفتم عزیزم ...

آخی عزیزممممم درکت میکنم خیلی سخته ...‌من شوهرم ماشین و بهم داده تا اذیتم نشم جایی میرم خودش تو سرما ...

تو فامیلمون ب قران اگ دروغ بگم همه دخترا عروس ها مون ن گپاهی داشتن ن ناشین بلد بودن من ۷ ساله گواهی دارم 

الان همشون ماشین دارن یا شوهرشون ماشینشونو داده ک برونن من عقب مونده خاک تو سر از همشون عقبم 

فقط میخوام خودمو بزنم انقد دلم پره 

نمیدونم اونا شانس دارن 

یا من بدبختم 

من خیلی خیلی بدبختم یدونه گرازع داره ماشینم نیس گرازه هس اونو واسم زیاد میدونه میبینه 

خدا لعنتش کنه ک این همه حسرت تو دلم مونده 

تو فامیلمون ب قران اگ دروغ بگم همه دخترا عروس ها مون ن گپاهی داشتن ن ناشین بلد بودن من ۷ ساله گواهی ...

عزیزم هر کسی یه اخلاق بدی داره دیگ هر کسی کانل نیست شوهرمنم درسته ماشین میده ولی به شدت بی غیرته علناً یکی منو بزنه وای میسته نگاه میکنه براش مهم نیست و این خیلی منو آزار میده